.

Татусите на Анджелина Джоли

Всички фенове на Джоли, а и не само те, знаят, че тя е маниачка на тема татуси. Маха стари и си прави нови, когато се иска. Когато участва във филм, някои от татуировките и биват скрити умело от гримьорите. Всеки един татус е много важен за Джоли и е

Татусите на Анджелина Джоли
Всич
и фенове на Джоли, а и не само те, знаят, че тя е маниачка на тема татуси. Маха стари и си прави нови, когато се иска. Когато участва във филм, някои от татуировките и биват скрити умело от гримьорите. Всеки един татус е много важен за Джоли и е със сантиментално значение за нея.
В тази статия ви предлагам да направим една приятна татус разходка из тялото на най-красивата жена на света и да видим всичките арт картинки по тялото и. Може би сте виждали част от тях, но сега ще разберете и какво точно символизират.

На гърба си Анджи има надпис Know Your Rights”, който се превежда като "Знай си правата". Този надпис не е случаен, а това е заглавието на любимата и песен, която се изпълнява от група “The Clash”.

Татуировката и, която е разположена вертикално на лявото и рамо е направена в хотел в Банкок. Представлява будиско заклинание, написано на езикът в Камбоджа - Кхмер. Целта на това заклинание е да защитава нея и сина и Мадокс от лош късмет и лоши сили. Преводът на татуса е "Нека враговете ти избягат далеч от теб. Ако искаш богатство, нека винаги го имаш. Нека красотата ти бъде като тази на Апсара. Където и да отидеш, нека много те последват, да ти служат и те защитават, да те пазят от всички страни."
Татуировката, която се намира на лявата и подмишница е римското число 13. Джоли не е суеверна и именно затова е решила да си татуира това число. Няколко години по-късно тя добавя към него "V MCMXL" - 13.05.1940 - това е денят когато Уинстън Чърчил изнася реч и казва "Не мога да предложа нищо освен кръв, труд, сълзи и пот."
Лявото и рамо също се краси от татуировка, която гласи: "A prayer for the wild at heart, kept in cages" - "Зовът на дивото сърце, държано в клетка". Тези думи са произнесени от писателя Тенеси Уилямс. Джоли прави татуса си, за да почете починалата си майка.
В дясната част на корема Анджи има кръст, който е направен върху друг татус - малък дракон, направен в Амстердам. До него е написано "Quod me nutrit me destruit" - "Това, което ме подхранва, ме унищожава". Кръстът е направен ден преди сватбата и с Джони Милър, състояла се през 1995г. Тя твърди, че е нещо символично и не е свързано с тъмни сили.
На дясната си китка Джоли има татуирата буквата h. Твърди се от други хора, че тя е символичен спомен за бившият и приятел Тимоти Хътън или пък за брат и Джеймс Хейвън.
На десният си бицепс Анджи има нещо като карта - географски координати, коти показват местата, от където тя е осиновила децата си :
1. N11° 33" 00" E104° 51" 00" : това е мястото в Камбоджа, където най-големият и син Мадокс е роден.

2. N09° 02" 00" E038° 45" 00" : това е мястото в Етиопия, където е родена дъщеричката и Захара.

3. S22° 40" 26" E014° 31" 40" : това е мястото в Намибия, където Джоли ражда биологичната си дъщеря Шайло от Брад Пит .

4. N10° 46" 00" E106° 41" 40" : това е мястото във Виетнам, където синът й Пакс Тиен е роден.

5. N43° 41" 21" E07° 14" 28" (изписан два пъти един под друг): това е Ница, Южна Франция, мястото където Джоли роди своите близнаци Вивиан и Нокс.

Буквата М, която е татуирана на дланта на Джоли е заради майка и, която е починала, нейното име е Марселин Бернард.
Бенгалският тигър, който е на кръста и е нейната последна за момента татуировка. Направена е преди 5 години при същият татуист, който и е татуирал заклинанието против лош късмет и лоши сили. Тигърът е направен с цел отпразнуване на камбоджанското гражданство, което тя получава. Той е изрисуван с ръчна игла и е на мястото на стария и драконов трайбъл.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...