.

BigBrother - Красавици, Стриптизьорки, комплексари и едно прекрасно семейство

Тази година БигБрадър обещава да бъде по-различен. След ниските рейтинги от предните няколко сезона този път екипът е събрал от страната уникални образи, за които никой не е предполагал, че може да види на едно място. Не, това не е стандартното бълга

BigBrother - Красавици, Стриптизьорки, комплексари и едно прекрасно семейство
Тази година БигБрадър обещава да бъде по-различен. След ниските рейтинги от предните няколко сезона този път екипът е събрал от страната уникални образи, за които никой не е предполагал, че може да види на едно място. Не, това не е стандартното българско семейство - това е една уникална селекция, която е толкова шарена и идиотска, че няма как да не накара хората да стоят и да им гледат сеира.

Всъщност можем да кажем, че в Къщата няма грозна жена... добре де, може би има изключения. Но като цяло всички кандидатки са изключително поддържани, въпреки че някои от тях разполагат с 20 000 на седмица, а други с 300 лв. на месец в реалния живот.

Ето какво предстои да се случи не според Големия брат а според нас.

Груба Игра

- Големият батко започна като по учебник като раздели едно от младите семейства. Това обаче сме го гледали в сезон 2. Като се има предвид, че младото семейство ще се ще прекара седмица или повече с бившите им гаджета то резултата е почни ясен. Поне за 17 годишната красавица.

- Освен това Биги (ако бях в къщата щяха да ме глобят за тази дума) започна от първия момент с мисия, която има много тежък психологически ефект, а именно - оковаване. Съквартирантите са оковани с вериги един към друг и нямат право да ги махат до неделя. Предишната такава мисия бе в първия сезон на предаването и тогава Найден и Гроши не издържаха и започна масов вандализъм. Очакваме оковаването да окаже психически натиск над съквартирантите, тъй като голяма част от двойките имат проблеми с близостта, а сега ще са принудени да се съобразяват един с друг дори в тоалетната.

- И за десерт нещо, което отново е в учебниците на Ендемол, а именно - загубен багаж. Съквартирантите нямат багаж, поне на този етап ще получат само най-необходимото. Да му мислят девойките, които са с къси поли повече приличащи на колан :)

- А като казахме десет да ви напомним, че участниците нямат общ бюджет, а личен такъв. Всяка двойка разполага с от 100 до 2500 лева в зависимост от доходите, които имат в реалния живот. Това е предпоставка за сериозни скандали, защото онази двойка, свикнала да харчи по 20 000 лв. на седмица ще изпадне в криза, а тази, която разполага със 100 лв. явно ще гладува.

Не, този път няма да има мизерия, студ, паднали самолети, този път ще гледаме класически БигБрадър, който ще изпитва нервите на участниците. Това е което искат да гледат зрителите, това е което ще получат. Успех на всички стриптизьорки в Къщата и стискаме палци комплексарите да не се избият, защото все пак в къщата има и гробар, който може лесно да ги закопа в градината :)

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...