.

Наоми харчи напук на кризата

Наскоро черната перла Наоми Кембъл  навърши 40 години. Тя отпразнува рождения си ден в Москва заедно с годеника  си, руския милиардер Владимир Доронин. Купонът е излязъл 4 милиона долара. Сумата се оказала два пъти по-голяма от съб

Наоми харчи напук  на кризата
Наск
ро черната перла Наоми Кембъл  навърши 40 години. Тя отпразнува рождения си ден в Москва заедно с годеника  си, руския милиардер Владимир Доронин.


Купонът е излязъл 4 милиона долара. Сумата се оказала два пъти по-голяма от събраната на обявен по същия повод благотворителен бал.


Тържеството  е било в Кулата на  Федерацията в Москва-Сити. Гостите били толкова много, че шофьорите на колите, марки  ролс-ройс, хамър и майбах, почти стигнали до бой на паркинга.


Поканите за VIP персоните пък стрували от 3 до 6 хиляди евро. Това била цената,  за да се изкарат няколко часа в компанията на Наоми, Доронин, Дженифър Лопес и Марк Антъни, които  също са били на благотворителния бал.

Музикалният съпровод бил  от Duran Duran.


За руските знаменитости входът бил по-евтин - 50 000 рубли. След партито в Кулата, Наоми продължила  празника си в по-тесен кръг от 150 души в изискан ресторант.


Отделен въпрос е дали по време на световна криза трябва да се правят подобни разходи и демонстрации на богатство. Но всъщност защо да се учудваме, като знаем откъде е тръгнала Наоми Кембъл...и как се е забравила. 

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...