.

Линдзи Лоън няма да се спре

Веднага щом Линдзи излезе от повторното си влизане в рехабилитационен център заради всичките глупости, които направи, тя обиколи магазините, похарчвайки над 60 хиляди долара за 2 часа. Сумата не е потвърдена, но репортери са я видели да излиза от

 Линдзи Лоън няма да се спре
Ведн
га щом Линдзи излезе от повторното си влизане в рехабилитационен център заради всичките глупости, които направи, тя обиколи магазините, похарчвайки над 60 хиляди долара за 2 часа.

Сумата не е потвърдена, но репортери са я видели да излиза от едни от най- скъпите магазини в Калифорния и то с доста торби в ръцете.

Явно няма по-добро лекарство от това да похарчиш 60 хиляди долара за няколко часа. Бащата на Линдзи тотално е отказал да комуникира с нея, това казват репортери за известен Холивудски таблоид.

Линдзи ще има още време в рехабилитационния център, защото съдия Бети Фокс даде дата до трети януари. Лоън има право да напуска сградата и двора на центъра, но не за дълго. Има още 2 месеца преди  да излежи присъдата си, но ако наказанието е такова, не мисля, че някой човек би се противил.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...