.

Певицата Риана се оплака, че си няма гадже - ще си търси по Коледа

Наскоро плъзнаха слухове, че певицата Риана е интимна с британския боксьор Дъдли О`Шойнеси, но тя отрече информацията да е вярна. Риана дори се оплака, че й е омръзнало да няма интимен партньор до себе си. Певицата изобщо не е щастлива от факта,

Певицата Риана се оплака, че си няма гадже - ще си търси по Коледа
Наск
ро плъзнаха слухове, че певицата Риана е интимна с британския боксьор Дъдли О`Шойнеси, но тя отрече информацията да е вярна. Риана дори се оплака, че й е омръзнало да няма интимен партньор до себе си.

Певицата изобщо не е щастлива от факта, че си няма гадже. Тя е сама откакто се раздели с бейзболиста Мат Кемп. Според нея кариерата й е пречка за започване на нова връзка. Риана почти няма време за личен живот и това определено й пречи.

Турнето й ще свърши около Коледа и певицата се зарече, че тогава ще започне да си търси приятел, но няма да пренебрегне изискванията си. Риана не си представя да бъде с мъж, който е по-плашлив от нея, тя иска да има до себе си агресивен партньор, който обаче не е отворена книга и изглежда потаен. За да впечатли певицата мъжът трябва да бъде уверен и да има самочувствие.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...