.

50 работни места за 50 седмици в 50 щата

Дан, 27-годишен мъж от Калифорния, пробвал да работи 50 различни неща за 50 седмици като обиколил 50 щата. Той решил да пробва колко различни неща може да работи за това време и в същото време да разбере кое от тях му е най-приятно и с какво да се за

50 работни места за 50 седмици в 50 щата
class="postbody">Дан, 27-годишен мъж от Калифорния, пробвал да работи 50 различни неща за 50 седмици като обиколил 50 щата. Той решил да пробва колко различни неща може да работи за това време и в същото време да разбере кое от тях му е най-приятно и с какво да се занимава в бъдеще. Дан опитвал във всеки щат да работи нещо, което е традиционно за местните, така той минал през ловец на раци, в новини да казва времето за следващите дни, в Лас Вегас пък планирал сватби на две двойки.
Дан е решил да започне книга, в която да разкаже за своето пътешествие и вярва, че книгата му може да е полезна и за много други хора. Той разказва, че работата, която най-много му е харесала е била като барман, тъй като там се е срещнал с най-много интересни хора, а най-скучната – ловец на раци.
Сега той планира да бъде диетолог, това е работил една седмица в Мисисипи – щат, в който голям проблем е затлъстяването.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...