.

12-годишно момиче киха по 12 000 пъти на ден

12-годишната Лорън Джонсън от американския щат Вирджиния киха по 12 000 пъти на ден, което означава между 8 и 9 пъти в минута. Проблемът на момичето започнал преди около 2 седмици, когато се разболяло от грип. Оттогава досега единственото време,

12-годишно момиче киха по 12 000 пъти на ден
class="postbody">12-годишната Лорън Джонсън от американския щат Вирджиния киха по 12 000 пъти на ден, което означава между 8 и 9 пъти в минута.

Проблемът на момичето започнал преди около 2 седмици, когато се разболяло от грип. Оттогава досега единственото време, в което Лорън не киха, е когато спи.

12-годишното момиче вече е посетило 6 лекари, но никой от тях досега не е открил причината за непрестанното й кихане. Според някои това се дължи на силен стрес, а един от невролозите, които са я преглеждали, твърди, че това може да се дължи на психогенно разстройство.

Заради необичайното си състояние Лорън не може да извършва дори и ежедневните си дейности. Тя не може да ходи на училище, затова учителите й я посещават вкъщи, за да могат да й предадат уроците и тя да не изостава с изучавания материал.

В световен мащаб по-малко от 40 са регистрираните случаи на непрекъснато кихане. Досега никой не е успял да намери обяснение защо това се случва и как може да се излекува.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...