.

Нови български сериали ще конкурират турските бози

5 български сериала ще се борят за вниманието на зрителите, което в момента е "приковано" от турските сериали. След огромните успехи на турските саги от Нова Телевизия и bTV са решили да заложат и на български продукции. Хората вече се прес

Нови български сериали ще конкурират турските бози
5 бъ
гарски сериала ще се борят за вниманието на зрителите, което в момента е "приковано" от турските сериали. След огромните успехи на турските саги от Нова Телевизия и bTV са решили да заложат и на български продукции. Хората вече се преситиха от реалити предавания, въпрос на време е да се преситят и от турски сериали.

Нико Тупарев, Димитър Митовски, Евтим Милошев и Матърдич Халваджиян ще търсят актьори и режисьори, които да направят качествени български сериали. Митовски се е заел да прави драматичен сериал, който се очаква да върви в най-гледаното време на bTV. Сериалът ще се появи в близките 2-3 месеца.

Евтим Милошев по-скоро ще заложи на комедиен сериал. В него ще участва Владо Карамазов, който може да се конкурира по красота с Мехмед от "Перла".

Pro.bg също смятат да опитат да направят качествен български сериал. В момента провеждат кастинг за актьори. Техният сериал се очаква да бъде любовен.

Освен добър екип, за да бъде един сериал качествен трябват и пари. Една серия излиза приблизително 30 000 - 40 000 лв. Купените турски епизоди излизат от 3 000 до 6 000 лв.

В момента по Нова Телевизия и БНТ вървят български сериали - по Нова повтарят "Забранена любов", а по БНТ въртят новите епизоди на "Клиника на третия етаж".

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...