.

Каварна рок фест

Както вече съобщихме, тази година на рок феста в Каварна, който ще се състои от 23 до 25 юли,  ще пее Ледената кралица Таря Турунен. Тя  ще бъде в обкръжението на прочути музиканти. Един от тях е  американецът Барабаниста звяр Майк

Още подобни новини
Каварна  рок фест
id="internal-source-marker_0.6181860200325738" style="font-size: 11pt; font-family: Arial; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; font-weight: normal; font-style: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline;">Както вече съобщихме, тази година на рок феста в Каварна, който ще се състои от 23 до 25 юли,  ще пее Ледената кралица Таря Турунен. Тя  ще бъде в обкръжението на прочути музиканти. Един от тях е  американецът Барабаниста звяр Майк Терана. Той е свирил с имена като Ингви Малмстийн, Аксел Руди Пел и др.

На Таря ще помагат още Макс Лиля, челист в не по-малко известната група “Апокалиптика”, Оливер Холцер, китаристът Алекс Шолп и клавиристът Кристиян Кретшмар.

Таря  лично ще открие  собствения си портрет нарисуван на блок в центъра на Каварна. Това ще стане на 23 юли.

Кметът на Каварна - рокаджията Цонко Цонев съобщи, че и другата кралица на фестивала - Доро Пеш, също ще бъде уважена по подобаващ начин. Кралицата на метъла ще гостува в култовата механа “Българка”, където ще й бъде представено меню на нейно име. То съдържа рибена супа, миди натюр, калкан с картофи соте и палачинка.

Другите участници във феста, легендите ‘Аксепт” , вече са резервирали стаи в “Каварна комплекс”, където заедно със семействата си ще почиват от 19 до 26 юли

Община Каварна и организаторите на феста напомнят, че  младежи под 18-годишна възраст трябва да са с придружител. Той трябва да представи декларация за закрила на   деца на обществени места. Непълнолетните тийнейджъри трябва да имат билет и лична карта.

Деца до 7-годишна възраст пък ще влизат безплатно  на стадиона в Каварна, но също трябва да бъдат придружени от възрастен. Той също трябва да  има  декларация в два екземпляра. Тя може да се изтегли от сайта www.kavarna-rockfest.com.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...