.

Кои са нещата, които най-често забелязват жените у един мъж?

Повечето представителки на нежния пол поставят на първите места в своята класация "Какво харесвам най-много в мъжете?" душевните качества. Разбира се, външният вид също играе голяма роля при избора на партньор. Вижте кои са нещата, които се

Кои са нещата, които най-често забелязват жените у един мъж?
Пове
ето представителки на нежния пол поставят на първите места в своята класация "Какво харесвам най-много в мъжете?" душевните качества. Разбира се, външният вид също играе голяма роля при избора на партньор. Вижте кои са нещата, които се забелязват от жените и които те най-много ценят в мъжа до себе си.

Дамите са поставили на първо място ръстът. За тях е важно техният партньор да е има ръст малко над средния. Те не харесват прекалено високите мъже, нито и ниските, с които трябва да се съобразяват и да избягват обувките с висок ток.

На второ място е високото чело. Със сигурност сте чували, че хората, които притежават такова чело, са умни и ерудирани личности.

Жените харесват добре очертани вежди. Добре очертани вежди, а не добре оформени. Дамите не си падат по мъже, които имат по-тънки вежди от техните. Те харесват естествената им форма, може мъжете да махат косъмчетата между двете вежди, но не и да променят тяхната извивка.

Представителките на нежната половина на човечеството харесват мъже с изпъкнали скули и едра челюст. Също така им допадат мъже, които имат издадена напред брадичка, добре развита мускулатура на торса и обем на талията, който е 90% от обема на бедрата.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...