.

Утре откриват паметника на Дио в Каварна

Утре в 14 часа в град Каварна ще бъде открит паметникът на легендарния рок музикант Рони Джеймс Дио, който ни напусна тази година. Лентата ще бъде прерязана от хеви метъл звездата от Manowar Джоуи Ди Майо.  Той вече е в България и ще бъд

Утре откриват паметника на Дио в Каварна
id="internal-source-marker_0.6164534839324273" style="font-size: 10pt; font-family: Verdana; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; font-weight: normal; font-style: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline;">Утре в 14 часа в град Каварна ще бъде открит паметникът на легендарния рок музикант Рони Джеймс Дио, който ни напусна тази година.

Лентата ще бъде прерязана от хеви метъл звездата от Manowar Джоуи Ди Майо.  Той вече е в България и ще бъде официален гост на утрешното събитие.   В момента  легендарният басист снима филм за  живота на Рони.

Вчера у нас пристигна и легендата на AC/DC -  барабанистът Саймън Райт. Той пристигна заедно с турмениджъра на Дио,   Стив Минарди,  също за откриването на паметника.

Двамата музиканти бяха посрещнати на летището във Варна вчера с много от великите хитове на  Рони, а в салона на аерогарата  на морската ни столица звучеше рок.

Паметникът на Рони Джеймс Дио е издигнат  в Градския парк в Каварна, а с това се поставя началото на изграждане на Алея на рока в града.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...