.

Колко време трае любовта и защо свършва?

Колко време трае любовта? Мексиканските учени смятат, че любовта е временно състояние на организма, което няма как да продължи повече от четири години. В първата фаза в мозъка се произвеждат особени химически съединения, които се разпространяват в

Колко време трае любовта и защо свършва?
Колк
време трае любовта?

Мексиканските учени смятат, че любовта е временно състояние на организма, което няма как да продължи повече от четири години. В първата фаза в мозъка се произвеждат особени химически съединения, които се разпространяват във всичките му неврони. Тогава влюбеният човек не може да мисли трезво и почти всичките му мисли и сънища са свързани с любимия.

По физически причини любовта не може да продължи повече от четири години. Психичното състояние на влюбения човек може да бъде сравнено с доста трудни психични болести. Човек може да се влюби истински само един път - останалите пъти, когато той си хареса някого е поради две причини - или се е привързал към него или изпитва чисто сексуално влечение.

Любовта води до понижаване на творческите способности. Повечето истински и ценни неща са създадени, не по време на любовта, а след като тя е приключила.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...