.

5 доказателства, че извънземни има и те идват :)

Извънземните са въпрос, който интересува по-голямата част от човечеството. Доказателства за тях, обаче, няма. Въпреки това, ще ви запознаем с няколко ключови момента, които говорят ясно за това, че има разумни същества не само на Земята. 1. Сигнал

5 доказателства, че извънземни има и те идват :)
Извъ
земните са въпрос, който интересува по-голямата част от човечеството. Доказателства за тях, обаче, няма. Въпреки това, ще ви запознаем с няколко ключови момента, които говорят ясно за това, че има разумни същества не само на Земята.

1. Сигнал от Япония: През 2007-ма година японски министър скандализира света с предложението си за промяна в конституцията на Япония. Новината, която всички можехме да прочетем в ежедневниците гласеше: Японският военен министър обяви, че появата на НЛО е възможно и японските части трябва да могат да реагират, ако се появят летящи чинии.

2.Ватикана подготвя атмосферата. Главният астроном на Римокатолическата църква публикува статия със заглавие “Извънземните – братя мои”. Йезуитът от Чили Габриел Фюнес ръководи Обсерваторията на Ватикана. Той е международно признат специалист и си сътрудничи с университети в различни страни. В своя статия, публикувана във ватикански вестник, Габриел Фюнес пише, че в Космоса може би живеят и други разумни същества, сътворени от Бог.

3.ООН се мобилизира. Малко по-рано тази година ООН се сдоби с преговарящ с извънземни..., ако дойдат. Не, това не е шега. ООН назначи малайзийска астрофизичка за Главен Преговарящ с Извънземни. Мазлан Отман ще бъде натоварена със задачата да разговаря с гости от Космоса, ако евентуално пристигнат на Земята или ако просто искат да си общуват с нас, пише "Индипендънт".

4.NASA проговаря. Преди часове всички медии по света блеснаха със заглавия от типа "Нова форма на живот, открит от НАСА". Учени от NASA представиха откритие, което предефинира живота такъв, какъвто го познаваме. Живот, базиран На Арсен. Микроорганизмите са намерени в Калифорния. Това, обаче, не променя факта, че животът е тотално различен от всичко, което някога сме срещали и, реално погледнато, може да се окаже, че живот има на места, на които до момента не сме предполагали, че е възможен.

Не звучат много като доказателства, но ако се замислите, ще разберете, че предприемането на тези действия е означавало много сериозни усилия и компромиси от страна на правителството на Япония, ООН, Ватикана и NASA. Не забавяйте, че за една безобидна шега японски министър си подаде оставката. Но когато друг такъв говори за извънземни, нищо подобно не се случи. Ватикана винаги е отричал съществуването на извънземна форма на живот. Но ако такава се появи, то това би сринало доверието в църквата. Подобни статии имат за цел да подготвят почвата за това, ако един ден се случи нещо подобно. ООН е една от най-големите и сериозни организации в света. Те рядко предприемат действия, освен когато те не са наистина необходими. Да назначи преговарящ с извънземни, за който да се плаща сериозна заплата, кабинет, персонал... звучи ли ви логично, ако този човек реално няма с кого да преговаря и няма дори минимални доказателства, че скоро уменията му ще влязат в действие? И накрая NASA - те са известни с това, че винаги отричат съществуването на извънземен живот. Дори да го заснемат с техниката, те няма да признаят това, тъй като са военна организация към правителството на САЩ. Всичко там е строго секретно. Е, това, което обявиха наскоро, не признава извънземните форми на живот, но ще ги постави в доста по-изгодна позиция, ако извънземните долетят отнякъде. и ни кажат "Бау".

И, като финал, новина, която тресе интернета последните седмици. "Три гигантски неидентифицирани летящи обекта с дължина десетки километри се движат към Земята", твърди астрофизикът Крейг Каснов, цитиран от агенция РосБизнесКонсълтинг.

Пристигането на огромните кораби се изчислявало за средата на декември 2012 г., което съвпада с края на календара на маите. Не, не вярваме, че тогава светът ще свърши. Но дали не са оправдани очакванията на маите, че техните богове ще се върнат при тях след няколко хиляди години?

Космическите обекти пък скоро щели да могат да се видят и с телескоп. Чакаме...

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...