.

Защо мъжете и жените предпочитат да са необвързани?

Какви са причините хората да предпочитат да се необвързани, отколкото да имат сериозна връзка? Мъжете предпочитат да водят ергенски начин на живот, защото така се чувстват свободни. Те правят каквото си искат, когато си поискат, с когото си поиска

Защо мъжете и жените предпочитат да са необвързани?
Какв
са причините хората да предпочитат да се необвързани, отколкото да имат сериозна връзка?

Мъжете предпочитат да водят ергенски начин на живот, защото така се чувстват свободни. Те правят каквото си искат, когато си поискат, с когото си поискат и се съобразяват единствено със себе си. Имат време за своите приятели, за любимите си занимания, за хобито си. Мъжете - ергени водят спокоен живот, няма нужда да правят компромиси в името на връзката с половинката си, както и да се съобразяват с постоянните промени в женското настроение. Сексуалното разнообразие (краткотрайните връзки и сексът за една нощ) също е доста примамлив фактор за мъжете. Представителите на силния пол са на мнение, че е хубаво човек първо да си поживее, да изгради кариера и тогава да се отдаде на сериозна връзка и да създаде семейство.

Жените мислят по-различен начин. Те предпочитат да са сами, защото са амбициозни и намират повече време, което да влагат в развитието на кариерата си. Разполагат с повече време и пари, единствено за себе си. Другото, което кара жените да предпочитат да си нямат половинка, е предишни любовни разочарования. Някои жени нямат връзка, докато намерят подходящия човек, но други харесват този начин на живот, който им приляга напълно.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...