.

BOX TV стартира със специален концерт

Музикална телевизия BOX ще събере повече от 15 български изпълнители на една сцена. Концертът ще се проведе този понеделник, 21-ви февруари в Sofia Live Club. В месеца на любовта, своите музикални откровения ще отправят Графа, Мария Илиева, Орлин

BOX TV стартира със специален концерт
Музи
ална телевизия BOX ще събере повече от 15 български изпълнители на една сцена. Концертът ще се проведе този понеделник, 21-ви февруари в Sofia Live Club.

В месеца на любовта, своите музикални откровения ще отправят Графа, Мария Илиева, Орлин, Криста, Любо, Буба, Весела Бонева, Мона, Мариана Попова, АV, Young BB Young, Калин Вельов,  Маги Джанаварова, Touch Down, Billy The Kid, B.o.y.a.n. и Knas. Всички музиканти ще се обединят под мотото на събитието „Аз обичам българска музика!”, за да покажат своята подкрепа на официалното откриване на единствената телевизия за българска поп, рок и RnB музика в страната – BOX .

Концертът ще започне с бляскаво светлинно шоу и ще завърши със специална изненада. Гостите ще могат да чуят за първи път нови парчета на някои от най-популярните български изпълнители, а балет „Нова” ще разчупят атмосферата с нестандартни хореографии.

Музикалното събитие няма да бъде отворено за широката публика, но BOX TV предоставя шанса на 10 почитатели на българската музика да спечелят по 2 покани за концерта. В страницата на телевизията във Faceboook: BOX TV - the music of Bulgaria феновете могат да участват в специалната игра като отговорят на въпроса – “Защо обичам българска музика?”. Победителите ще бъдат обявени на 19 февруари. Критерии за избор са креативността и оригиналността на получените отговори.

BOX TV излъчва 24 часа в денонощието единствено и само българска музика. Програмата включва предавания за различните стилове музика, класации и концерти на живо.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...