.

Наближават абитуриентските балове

Малко време остана до абитуриентските балове. Зрелостниците вече са на финала на подготовката за  бляскавата вечер, която ще увенчае раздялата им с гимназията и съучениците. Свързваме баловете  всяка година с много емоции и елегантни

Наближават абитуриентските балове
style="font-size: 9pt; font-family: Verdana; color: rgb(0, 0, 0); background-color: transparent; font-weight: normal; font-style: normal; text-decoration: none; vertical-align: baseline;" id="internal-source-marker_0.3438598566834158">Малко време остана до абитуриентските балове. Зрелостниците вече са на финала на подготовката за  бляскавата вечер, която ще увенчае раздялата им с гимназията и съучениците.

Свързваме баловете  всяка година с много емоции и елегантни тоалети. Еуфорията,  обаче, тепърва предстои.  

Ако сте абитуриентка и все още не сте си избрала рокля, то добре е да го направите и то най-добре до края на месеца.  Повечето  модни къщи вече са пуснали пролетно-летните си колекции на пазара.

Цените на роклите варират от 80 до 5000 лв.  Всичко зависи от плата, дължината и декорациите.  Естествено  цената зависи и от модела и марката.

Този сезон някои модни къщи отново залагат  на кораловото.  Другият предпочитан цвят  е червеният.

Тъй като повечето  марки вече са изкарали   колекциите си, можете,  при желание, да заложите на рокля от български дизайнер. В колекциите тази година преобладават  и  розовото, светлосиньото и кремавото до черно, лилаво и тъмносиньо.

Роклите са асиметрични, раздвижени, с много воали и тюлове.  Дългите рокли с корсети и шлейфове също с актуални и тази година.  Акцент  това лято ще бъдат   и моделите с дантелени воали, къдри и пухчета.

Бутиковите магазини пък  предлагат изработване на рокля в цвят по желание.  Тук,  обаче, цените са по-високи. Ако  пък  тази инвестиция за рокля, която ще облечете само веднъж, ви се вижда скъпа, спокойно  може да намерите хубава рокля и за по-малко пари. И за 50-100 лева можете да изглеждате уникална и ослепителна.

Ако сте от хората, които не жалят пари за дрехи, ще можете да оползотворите бюджет от 5000 лева, че и отгоре.

Най-важното обаче, е този сезон да бъдете естествена, да не се състарявате излишно с  неподходящи  дрехи, прическа и грим.  Вие сте млада и може да изглеждате елегантна, без да се труфите излишно.

Колкото дамите се стремят да бъдат шармантни на абитуриентския си бал, толкова господата  избягват прекалено  официалните тоалети.  Те наблягат на  марковите дънки и фешън обувките на известни световни марки.

Цените,  обаче, на тоалета на мъжете, съвсем  не са по-ниски от тези на дамите.  Защото марковите дънки струват поне 300 лева. Поне още толкова ще струват и стилните обувки.  Да не говорим за ризата, която, според производителя, може да удари и хилядарка.  Сакото от известен дизайнер също няма да бъде евтино.

Ако обаче, разполагате с ограничен бюджет, не се притеснявайте - можете да изглеждате зашеметяващо  и за по-малко пари.  Най-важното е да вложите въображение и най-вече - да бъдете в добро настроение.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...