.

Фобиите на звездите

Почти всички хора изпитват някакъв необоснован страх от нещо - било то от паяци, от змии, от летене със самолет... Звездите не правят изключение. Странно звучи, но Памела Андерсън, например, която обожава формите си, се страхува д

Фобиите на звездите

Почти всички хора изпитват някакъв необоснован страх от нещо - било то от паяци, от змии, от летене със самолет... Звездите не правят изключение.

Странно звучи, но Памела Андерсън, например, която обожава формите си, се страхува да се погледне в огледало.

Красавицата Брук Шийлдс също не понася огледалата. Уди Алън пък се страхува от слънце. Орландо Блум пък се ужасява, да не би да срещне прасе.

Снимките на филма ‘Принцът на Персия’ е било истинско изпитание на Джейк Гиленхал: тогава му се е наложило да бъде в съседство с щрауси.

Той бил предупреден, че ако вдига шум в близост до огромните птици, има реална опасност да му изкълват очите или да му изтръгнат сърцето. А иначе те изглеждали много мили.

Партньорката на актьора Джема Артъртън е била свидетел на този страх. Тя гарантира, че той не е играл роля, а наистина е бил ужасен.

Сред холивудските знаменитости не са малко тези, които толкова страдат от фобиите си, че в някои случаи направо излизат от равновесие.

Джоди Фостър, например, направо не може да понася шопинга, тя дори не смее да влезе в магазин. Когато й се наложи да влезе в магазин, лицето й се изкривява и е принудена да излезе.

Доста хора се страхуват от летене със самолет. Тази фобия има поп певицата Дайдо, както и телевизионният водещ и продуцент Жан-Люк Деларю.

Фобията на Дейвид Бекъм и Джесика Алба пък е безредието – и двамата са педантични по отношение на подреждането на всички вещи.

Бебетата ужасяват Лейди Гага. Все пак, тя смята, че когато една жена роди, това се променя. Засега обаче, тя не е готова за такава стъпка.

Странни са и фобиите на актрисата Кристина Ричи – тя не се къпе в басейни, защото там можело да има акули. Не се докосва и до растения, защото те били мръсни и не само я отвращават, но и направо я ужасяват.

Леонардо ди Капарио изпада в ужас от медузи. Майкъл Дъглс се ужасява от лошо обезкосмени мишници. Джони Деп пък се ужасява от клоуни. Човекът, изиграл толкова роли с какви ли не костюми и гримове, направо се травматизира от забавните смешници. Той обяснява, че този ужас му е останал от детството, когато се плашел от прекаления слой грим и изкуствената усмивка.

Има, обаче, звезди, които са успели да се справят с фобиите си. Един от тях е Аштън Къчър. Пръстите на неговите крака са частично сраснали по рождение и той изпитва ужас да се потопи във вода. Но във филма Coast Guard той трябвало да изиграе ролята на морски спасител.

По време на тези снимки, той трябвало да прекарва по 9 часа дневно във водата. След това той внезапно се излекувал.

Ева Мендес пък се излекувала от фобията си към паяци благодарение на хипноза. Тя не понасяла всеки път да изпада в истерия, когато види паяжина. Хипнозата й помогнала да се освободи от този ужас.

Джъстин Тимбърлейк страда от същата фобия, но той се страхува и от акули и змии.






Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...