.

Тийнейджър оцеля по чудо, след като бе затрупан в тунел на плажа

Американски тийнейджър оцеля по чудо, след като бе затрупан в тунел на плажа, който сам си изкопал. 17-годишният Мат Мина бил на плажа заедно със свой приятел, когато двамата решили да си изкопаят тунел. Те се отдалечили на известно разстояние

Тийнейджър оцеля по чудо, след като бе затрупан в тунел на плажа
class="postbody">Американски тийнейджър оцеля по чудо, след като бе затрупан в тунел на плажа, който сам си изкопал.

17-годишният Мат Мина бил на плажа заедно със свой приятел, когато двамата решили да си изкопаят тунел. Те се отдалечили на известно разстояние един от друг и се заели с осъществяването на идеята си.

Мина копаел на повече от 2 метра дълбочина, когато пясъкът над него се срутил и той бил погребан жив на плажната ивица. Момчето веднага започнало да вика за помощ, но било убедено, че никой няма да чуе виковете му, тъй като е заровено надълбоко в пясъка.

Не след дълго обаче роднини на тийнейджъра тръгнали да го търсят по плажната ивица и с ужас установили, че той е затрупан под огромно количество пясък. Над 100 летовници се събрали на мястото и се опитвали да изкопаят заровеното момче.

Скоро на мястото пристигнали лекарски екипи и пожарникари, които помогнали при изваждането на 17-годишния младеж от пясъка. Цялата операция по спасяването му продължила повече от 20 минути. Никой не бил сигурен точно колко време под земята е прекарал Мина. Повечето хора очаквали от срутилия се пясъчен тунел да бъде извадено мъртво тяло.

За щастие, нищо подобно не се случило. Тийнейджърът, макар и изваден в безсъзнание, бил в относително добро здравословно състояние. През цялото време той е успявал да диша благодарение на малък въздушен джоб, образуван в пясъка.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...