.

Изпълнителката на „най-лошата песен в света” напусна училище (+видео)

14-годишната американска певица Ребека Блек, чийто дебют на музикалната сцена бе обявен за „най-лошата песен в света”, напусна училището си заради непрестанните подигравки на съучениците си. Тийнейджърката, която само за една нощ с

Изпълнителката на „най-лошата песен в света” напусна училище (+видео)
14-годишната американска певица Ребека Блек, чийто дебют на музикалната сцена бе обявен за „най-лошата песен в света”, напусна училището си заради непрестанните подигравки на съучениците си.

Тийнейджърката, която само за една нощ се превърна в истинска сензация в YouTube и за кратко време успя да натрупа рекордни преглеждания на видеоклипа към песента й “Friday”, в момента се обучава с помощта на частни учители, които й преподават у дома.

„Когато минавах покрай съучениците ми, всички те си запяваха част от “Friday”, при това с доста подигравателен тон, затова реших да напусна”, разкри в свое скорошно интервю Блек.

Родителите на младата изпълнителка смятат, че за нея дори е по-добре, че е напуснала училище, тъй като сега ще може да се съсредоточи повече върху професионалните си ангажименти. Те се надяват, че някой ден тя ще добие славата на любимеца на тийнейджърките Джъстин Бийбър, чиято шеметна кариера започна именно от YouTube.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...