.

Не бъдете като тях, за да не ставате за смях !

Сред тийнейджърите има няколко по-нестандартни стила на обличане – кифла style, emo style, skater style и метали. Определено най-фрапиращи са младите хора, които се обличат като „кифли&ldq

Ралица Солакова
Не бъдете като тях, за да не ставате за смях !
Снимка: aha.bg

Сред тийнейджърите има няколко по-нестандартни стила на обличане – кифла style, emo style, skater style и метали. Определено най-фрапиращи са младите хора, които се обличат като „кифли“. В началото тази модна линия се следваше само от момичета, но тя се хареса и от младите момчета, които също започнаха да се придържат към нея.

 

Кифлите се обличат основно с маркови скъпи дрешки и имат високо самочувствие. Те обичат да се фръцкат и да привличат мъжкото внимание и да пораждат завист у другите момичета. Кифлите се делят на два вида – такива, които наистина се обличат добре и имат скъпи дрешки и такива, които изглеждат смешно и жалко, но се мислят за готини и недостижими. Фешън девойките боядисват косата си, носят само обувки с високи токчета, дори навън да е минус 10 градуса, те са с къси полички или панталонки, слушат най-дивата чалга и се мислят за невероятно готини.

 

Повечето последователи на тази мода си приличат, сякаш са извадени от калъп. Те не се интересуват от уроците в училище, за тях е смешно да се учи и готино да се преписва. Обичат да се снимат в тоалетни и бани. Според тях снимките не стават, ако джуките им не са нацупени и нямат достатъчно коментари във Facebook.

 

За съжаление, този външен вид е наложен от така популярните поп-фолк изпълнители, които често се обличат скандално и без никакви скрупули. Подрастващите слушат тяхната музика и съответно започват да им подражават, без да осъзнават, че това нито ги прави готини, нито съответства на тяхната възраст. Момичетата се обличат с къси дрешки, слагат си тонове грим, изрусяват си косите и цупят устни и си мислят, че са секси – но как едно момиче може да излъчва сексапил, като е едва на 13 години? Момчетата пък стават метросексуални, скубят веждите си, лакират се и си правят фешън прически. Така губят своя естествен външен вид, но пък имат самочувствие, харесват се и се мислят за готини.

 

Но нещата при момчетата не са толкова плачевни, колкото при тийнейджърките. В интернет има много групи, които осмиват тези девойки, но явно това не е достатъчно, за да бъде спряна тази нелепа мода.

 

Момичета, няма нищо по-ценно от естествената красота. Не се поддавайте на фалшивия образ на поп-фолк изпълнителките, които се обличат като леки жени, докато са на сцената и доста екстравагантно в личния живот. Вие сте млади, красиви и нежни и няма нужда да привличате вниманието на противоположния пол по такъв евтин начин. Бъдете модерни, подчертавайте красотата си, но не бъдете от многобройните гротескоизглеждащи невръстни момиченца.

 

Вижте няколко снимки на кифли, които предизвикат насмешка у хората , а не завист и някакъв интерес: 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...