.

Кои са най-горещите звезди на лято 2012?

Кои са най-горещите звезди на лято 2012?
Снимка: reuters.com

Както всяка друга година, така и през тази, американското издание “Huffington Post” представи своята класация на най-горещите звезди от женски пол, които владеят мъжките фантазии през лятото.

 

За най-сексапилна знаменитост е обявена едва 20-годишната манекенка и актриса Кейт Ъптън, която бързо успя да привлече вниманието към себе си, снимайки се в няколко провокативни реклами и дефилирайки на модния подиум, облечена с модели на световноизвестната марка “Victoria’s Secret”.

 

 

Най-горещата актриса на големия екран пък е Блейк Лайвли, която демонстрира прелестите си в „Диваци” – филм, който със сигурност ще напълни с мъже и киносалоните в България.

 

За най-секси сладурана е обявена актрисата Ема Стоун. Едва 15-годишната й колежка Клои Морец пък е звездата с най-големи заявки само след още няколко години да се превърне в безспорен секссимвол.

 

За най-гореща знаменитост, направила наскоро завръщането си в света на шоубизнеса, е избрана поп принцесата Бритни Спиърс. Най-секси майка е сестрата на Ким Кардашиян – риалити звездата Кортни. Титлата за сексапил сред необвързаните известни личности от женски пол е отредена на Кейти Холмс, която в момента е в процес на развод с актьора Том Круз.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
yakuza_
преди 11 години
13
5
!
Отговори
пикая на вас, слуги евреиски !
Страница 1 от 1