.

Как начинът, по който тя държи чантата си, говори за нея?

Как начинът, по който тя държи чантата си, говори за нея?
Снимка: Reuters

Понякога, дори и да не изричаме нещо гласно, езикът на тялото ни е достатъчно красноречив и може сам по себе си да предаде на останалите посланието, което искаме да им изпратим. Така например начинът, по който една жена държи чантата си, може да говори много за нея, смята британката Пати Ууд – експерт по езика на тялото и невербалните сигнали, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Когато една представителка на нежния пол държи своята чанта върху сгъвката на ръката си, това внушава самоувереност и чувство за превъзходство. Тя най-вероятно смята, че е над останалите и държи да им го показва. Неслучайно редица знаменитости носят чантите си именно по този начин.

 

Жените, които предпочитат да носят чантите си през рамо са наивни и дори леко неуверени. По подобни модни аксесоари най-често си падат младите момичета.

 

Дамите, които държат своята чанта, прилепена към торса си, без да ползват дръжките ѝ, са практични и целеустремени.  Те знаят какво искат и как да го постигнат.

 

Придържането на чантата с две ръце пред тялото се счита за проява на срамежливост и уязвимост. Ако една жена държи своя моден аксесоар по подобен начин на първа среща, то тя със сигурност се чувства неловко в компанията на избраника си.

 

Представителките на нежния пол, които могат да бъдат забелязани с повече от една чанта в ръцете и на раменете си,  имат забързано и напрегнато ежедневие. В повечето случаи подобни жени се чувстват вечно уморени и изтощени.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...