.

Най-вкусната булчинска рокля на света (+снимки)

Най-вкусната булчинска рокля на света (+снимки)
Снимка: Facebook/Fairytale Cake Company

Много малки момичета мечтаят за деня, в който ще облекат красива булчинска рокля, с която ще накарат всички да ахнат от възхита. Мечтата на 6-годишната Хана Милингтън-Дей обаче е съвсем друга – да притежава най-вкусната сватбена одежда, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Момичето разглеждало снимки от сватбата на родителите си и се влюбило в булчинската рокля на майка си Дона, решена в цвят слонова кост. Именно в този момент Хана решила, че би било страхотно, ако майка ѝ, която работи като сладкарка, успее да направи торта-реплика на своя сватбен тоалет.

 

Не било трудно Хана да убеди Дона да изпече и приготви сладкото изкушение. За направата на тортата, наподобяваща сватбена рокля в реален размер, сладкарката използвала 224 яйца, 12,7 кг брашно, 12,7 кг пудра захар, 12,7 кг масло, 7,71 кг маслен крем от мадагаскарска ванилия и 3,17 кг малинов конфитюр.

 

Сладкарският шедьовър, достигащ височина от 1,83 метра, бил украсен с 22,23 кг фондан и стотици захарни перли. Приготвянето на пандишпановата торта, с която могат да бъдат нахранени над 2000 сватбени гости, отнело на Дона цяла една седмица.

 

Огромното сладко изкушение бе представено само преди няколко дни по време на Националния сватбен панаир в град Бирмингам. То няма да бъде продадено, но ако някой го хареса и иска да се сдобие с него за сватбата си, ще трябва да плати около 6000 паунда, за да получи реплика на тортата.

 

  

Снимки: Facebook/Fairytale Cake Company


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
tHe_COolEst_GIrl
преди 10 години
0
2
!
Отговори
Много красива рокля :) Изглежда много вкусно :)
Madlenita
преди 11 години
0
5
!
Отговори
Роклята е просто невероятна!Страхотно изпълнение!Браво
roniiironi
преди 11 години
0
5
!
Отговори
mn interesno :)
the_world_around_me
преди 11 години
0
8
!
Отговори
Мммм интересно ...и вкусно ;d
Страница 1 от 1