.

Прекарваме по 4 часа ден в гледане на телевизия

Прекарваме по 4 часа ден в гледане на телевизия
Снимка: sxc.hu

Един човек прекарва средно около 4 часа и 2 минути на ден в гледане на телевизия, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно британско проучване.

 

 

Противно на очакванията, че с нарастването на използването на интернет ще настъпи залезът на телевизията, нищо подобно не се случва в момента. Оказва се, че с всяка изминала година времето, отделяно за гледане на телевизия, се увеличава. Така например то е било средно 3 часа и 36 минути през 2006 г., докато през изминалата година се е увеличило с 26 минути.

 

Експертите са на мнението, че увеличеното гледане на телевизия се дължи на възможността това да се прави онлайн. Последните проучвания сочат, че 27% от притежателите на смартфони и 63% от притежателите на таблети използват своите електронни устройства за гледане на телевизия.

 

Същевременно телевизорите навлизат все повече и повече в домовете на хората. Във Великобритания цели 97% от домакинствата разполагат с поне един телевизор в дома си. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
konan7
преди 11 години
1
2
!
Отговори
Аз телевизия не гледам, но когато гледах стоях през целия ден ( когато бях във ваканция ) Иначе стоя на компютъра от 7 сутринта до 1 или 2 през нощта. :D
emi0404
преди 11 години
1
3
!
Отговори
vqrnooo
sweetycherry33
преди 11 години
2
2
!
Отговори
Пфф тия *** английски проучвания ще ме уморят ... за всеки е различно, аз пък гледам най - много по час на седмица телевизия...
Страница 1 от 1