.

Джъстин Бийбър : Не обръщам внимание на злобарите, за да не ги правя известни

Джъстин Бийбър : Не обръщам внимание на злобарите, за да не ги правя известни
Снимка: teenvogue.com

Джъстин Бийбър определено може да привличе вниманието на околните. Той има както много почитатели, така и доста недоброжелатели. Но за него това няма значение, защото е факт, че за кратък период от време успя да се наложи на музикалния пазар и дълго време беше с едно доста красиво момиче – Селена Гомес.

 

Последната публична изява на певеца е на корицата на сп. Teen Vogue за май месец. На снимките Бийбър демонстрира невинно излъчване и небрежен стил. На няколко снимки сладникавият тийнейджър е захапал кръст, който виси на врата му.

 

 

На фотосите изпълнителят изглежда доста щастлив и по нищо не си личи, че изживява драматичен момент в личния си живот. След като със Селена Гомес сложиха край на взаимоотношенията си годината на Бийбър започна доста зле. Той изкара „най-лошия“ си рожден ден, след това колабира на сцената в Лондон и накрая имаше сериозни проблеми със съседите си, на които им е омръзнало да търпят шума, идващ от къщата му.

 

В момента Джъстин сериозно се замисля дали да не си вземе кратка почивка от публичните изяви. Но преди това има намерение да напомни за себе си със сладникавата фотосесия за сп. Teen Vogue.

 

В интервю за списанието Бийбър сподели, че има много фенове в Twitter и рядко получава някакви грозни коментари. Като цяло избягва да чете това, което се пише в YouTube, защото там има доста комплексари, които го плюят, само защото му завиждат. Въпреки това понякога попада на неприятни коментари и излиза извън релси. В такива моменти иска да намери хората, които са писали по негов адрес, и да им отвърне подобаващо. После обаче се замисля, че няма смисъл от такива неща, защото ако им отвърне, ще ги направи известни, а те не са постигнали нищо, за да бъдат такива.

 

Джъстин Бийбър обича да отделя част от свободното си време на своите верни почитатели. Той знае кой е и не смята, че трябва да се връзва на хорското мнение. За него е важно, че има хора, които го обичат, радват му се и знаят песните му.

 

Сладникавият тийнейджър твърди, че има много познати, но като цяло не разчита на хората около себе си, защото не може да им има доверие. В момента поддържа контакт основно с четирима души, защото няма нужда от много приятели, за да бъде истински щастлив. Той държи да бъде заобиколен от качествени хора, а не от много.

 

Вижте снимките му за сп. Teen Vogue в нашата галерия:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
miranda123
преди 10 години
3.5
2.5
!
Отговори
I hate people who make fun justin I like it and I do not care what others think he is great!!:* <3
mariela.prodanova.52
преди 10 години
6.5
5.5
!
Отговори
I likes JB!!!He is very well singer.
Страница 1 от 1