.

Кристен Стюарт – най-добре облечената жена в света

Кристен Стюарт – най-добре облечената жена в света
Снимка: Reuters

Дълго време актрисата от „Здрач” Кристен Стюарт късаше нервите на модните стилисти, опитващи се да ѝ наложат по-елегантен и по-спретнат начин на обличане. От около две години насам обаче от тийнейджърка с немарлив външен вид звездата се превърна в истинска модна икона, впечатляваща със стила си на червения килим. Именно това е и причината, поради която тя за втора поредна година оглавява класацията на престижното “Glamour” на най-добре облечените жени в света, пише в. “Daily Mail”.

 

 

23-годишната красавица замени момчешкия си стил на обличане с елегантни рокли, които подчертават хубавата ѝ фигура и ѝ придават изключително женствено и сексапилно излъчване. Кецовете и маратонките, с които актрисата обичаше да се появява на червения килим, вече са в миналото. Сега тя залага на обувките на токчета, издължаващи краката ѝ и допълващи перфектно стилните ѝ тоалети. Това определено не остава незабелязано. Модните експерти са категорични, че Кристен Стюарт вече е звездата, която най-добре подбира облеклото си както на официални събития, така и в ежедневието си.

 

На второ място в класацията на най-добре облечените жени в света е поставена 23-годишната актриса от „Хари Потър” Ема Уотсън, която винаги се е стремяла да бъде елегантна на червения килим. Веднага след нея пък се нарежда модната дизайнерка Виктория Бекъм, за която модата е начин на живот. Ултрависоките токчета и прилепналите тоалети са нейна запазена марка, подчертаваща сексапила ѝ.

 

Вижте как изглежда пълният Топ 10 на най-добре облечените жени в света според редакторите на сп. “Glamour”:

 

1. Кристен Стюарт

2. Ема Уотсън

3. Виктория Бекъм

4. Кейт Мидълтън

5. Флорънс Уелч

6. Мишел Уилямс

7. Блейк Лайвли

8. Черил Коул

9. Оливия Палермо

10. Риана


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
DarthLord
преди 10 години
10
15
!
Отговори
СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯХХХ!!!
Страница 1 от 1