.

Ученичка взе за кавалер на бала си... калкулатор

Ученичка взе за кавалер на бала си... калкулатор
Снимка: ishipitlikeups.tumblr.com

Баловете наближават, а вие все още си нямате кавалер? Няма от какво да се притеснявате! Винаги можете да отидете на бала си с... калкулатор вместо с кавалер. Това от опит може да потвърди ученичката Реджина Рейнолдс, която за кратко време се превърна в интернет сензация, след като разказа в Tumblr своята необикновена история, пише OddityCentral.

 

 

Реджина, ползваща ник ishipitlikeups в сайта за микроблогване, дълго време чакала някое момче да я покани на училищния бал, но това така и не се случило. За ученичката обаче това далеч не означавало, че трябва да пропусне забавата, на която щели да присъстват повечето ѝ съученици.

 

Вместо да изпада в самосъжаление и да рони крокодилски сълзи заради липсата на кавалер, тийнейджърката решила сама да си намери такъв. След дълго обмисляне тя най-накрая се спряла нещо, с което била почти неразделна в ученическите си години – любимият ѝ калкулатор TI-84 Plus Silver Edition.

 

Реджина купила на своя „кавалер” копринен смокинг и сладка малка папийонка, в които го облякла в деня на бала. По време на забавата ученичката позирала за снимки със своя калкулатор и дори танцувала с него, без да се притеснява от погледите на околните.

 

Излишно е да казваме, че тийнейджърката се превърнала в истинска сензация не само на бала си, но и в интернет пространството. В социалните мрежи вече усилено обсъждат решението на Реджина да отиде на училищната забава по повод завършването на гимназията в компанията на любимия си калкулатор. Не липсват укорителни мнения на интернет потребители, но има и такива, които поздравяват младото момиче за смелостта и куража ѝ да направи нещо нетрадиционно и забавно и да се повесели, въпреки липсата на кавалер.

 

А вие като проява на отчаяние или смелост възприемате постъпката на Реджина?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 10 години
16
3
!
Отговори
Ако беше смелост, щеше да си вземе вибратор, не да му търси заместител.
OoVasKoO
преди 10 години
5
19
!
Отговори
Това си е смелост ;)
Страница 1 от 1