.

Двама съквартиранти напуснаха Къщата на Big Brother

Двама съквартиранти напуснаха Къщата на Big Brother
Снимка: bigbrother.bg

Вчера поредният съквартирант напуска Къщата на Big Brother All Stars. Финдо не успя да впечатли зрителите и те решиха, че му е време да си ходи. Преди него си тръгна и пловдивчанката Ели Кузманова, която първоначално си бе много близка с Киро Скалата, а след това се приобщи към двете Златки.

 

Съквартирантите имаха коледна мисия, с която да спечелят симпатиите на зрителите. Те разиграха „Коледна приказка“. Ролите обаче не бяха равностойни. Докато Златка Райкова се превъплъти в ролята на Снежанка, поп-фолк певицата Райна трябваше да се задоволи с тази на елена Рудолф.

 

На полуфинала съквартирантите имаха за задача да убедят зрителите защо трябва да гласуват за тях. Русата Златка се опита да ги спечели, като каза, че тя няма нищо общо с Държавата на Златките и вече е друго момиче. Златка е влюбена в приятеля си Георги и мисли постоянно за него. Вечер преди лягане винаги целува снимката му. Когато двамата не са заедно, тя запълва свободното си време с домакински задължения.

 

След вота за приза в Big Brother All Stars ще се борят петима души – Лео, Златка Димитрова, Златка Райкова, Райна и Денди.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...