.

Тийнейджърски хороскоп [част трета]

Тийнейджърски хороскоп [част трета]
Снимка: Dreamstime

Стрелец


 

Преценете успеха си за първия срок и помислете дали не трябва да промените нещо в навиците. Изобщо не обръщате внимание на част от учебните предмети, но учителите са безжалостни – те изпитват по всичко и по много. Ниските оценки развалят настроението на родителите ви, но развалят и отношенията ви с тях. Струва си да се замислите по въпроса. Споделете им желанията си – с какво бихте искали да се занимавате, по кои предмети имате нужда от помощ. Сега, докато е студено и на вън не става за игра, може да се заемете сериозно и да наваксате пропуснатия материал. Тъкмо като се затопли времето на пролет ще си научавате уроците по-бързо и ще получавате с по-малко усилия по-високи бележки. Може да имате и неприятности през февруари, които ще са предизвикани от навика ви да настоявате на своето и да критикувате чуждото мнение. Ако се скарате с някой от приятелите си, сърдете се на себе си. Хубавото е, че умеете лесно да изглаждате такива разправии и бързо да ги забравяте. Точно за това приятелите ви обичат толкова много.

 

Козирог


 

 

Началото на срока ще започне със сериозни задачи. Учителите като че ли само това чакаха – да разнесат оценките в дневника и да започнат да ви включват в разни извън класни проекти. Не отказвайте и не се оправдавайте с нямане на време. Направеното през февруари ще е полезно през цялата година и ще създадете трайно добро мнение за себе си. Вие постигате всичко с много труд, а сега ще постигнете много повече с по-малки усилия. Приемайте отговорно задълженията си, но не забравяйте и да се забавлявате. В края на месеца ще се запознаете с някой, който доста ще ви впечатли. Интересно и стабилно приятелство ви предстои.

 

Водолей


 

Още в началото на месеца ви обземат разни странни мисли. Непрекъснато сте склонни да се вкарвате в някакви роли само и само да си разнообразите живота. Не си давате сметка, обаче, че тези ваши опити отблъскват околните. Попадате в нещо като затворен кръг. За да привлечете вниманието демонстрирате индивидуализма си и правейки го се лишавате от компания. Като краен резултат сте сами и ви е още по-скучно. Ще ви е много по-лесно, ако се опитате да бъдете себе си и се държите по привичния си начин. Тогава приятелите ви ще намират точно онова, което очакват и отново ще сте заобиколени от хора, които ви обичат и търсят, а това пък ще ви зареди с оптимизъм и добро настроение. През февруари вероятно ще пътувате един-два пъти на близки разстояния. В началото може да не ви се иска, но след това ще ви бъде приятно. На едно от пътуванията ще се запознаете с някого и най-вероятно това ще е начало на вълнуваща любовна история. Ако искате да продължи не се превземайте и не започвайте пак с измисления си театър.

 

Риби


 

За другите кишата, мъглата и ниските температури може да са неприятни, а на вас са ви просто безразлични – не са в състояние да помрачат доброто ви настроение. Дали заради кратката ваканция или заради новите романтични преживявания, които вече усещате, но сте много оптимистични. А може би защото успехът ви в училище е сред най-добрите постижения. Едва ли ще имате някакви сериозни неприятности през февруари. Но пък и нищо ново или непознато няма да се случи. Месец монотонен, но спокоен. Изпълнен с обикновени случки, а тук-таме и с влюбени погледи. Не се заседявайте у дома. Организирайте някое и друго забавление с приятелите – кино, пързалка, разходка. Все ще е някакво разнообразие, а вие ще направите впечатление с неприсъщата си инициативност.

 

Снимки: Dreamstime

 

Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева

 

Първата и втората част от хороскопа четете тук и тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...