.

Защо жените НЕ харесват мускулести мъже

Защо жените НЕ харесват мускулести мъже
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето мъже се стараят да се сдобият с мускулесто тяло, за да могат да привличат вниманието на дамите. Оказва се, че тези усилия са излишни, защото в днешно време жените предпочитат партньорът им да е малко пухкав, пише в. „Metro“.

 

58% от представителките на нежния пол твърдят, че предпочитат половинката им да има мъничко коремче, отколкото мускули и плочки.

 

 

Проучването е направено по повод филма „Лоши съседи“, където Зак Ефрън, който има идеално тяло, си съперничи със закръгления Сет Роугън. Резултатите показват, че 96% от жените смятат, че да излизаш с обсебен от мускулите си мъж е загуба на време. 77% от тях са на мнение, че идеалният мъж няма типичната за известни личности фигура като Даниъл Крейг, а 33% предпочитат среща с Колин Фърт.

 

"Мъж с идеално тяло вероятно внимава какво яде и пие и прекарва часове във фитнеса - каза психоложката Трейси Кокс. - Това предполага, че като партньор няма да е много забавен".

 

В класацията на известни мъже без мускули, с които жените с удоволствие биха излезли на среща, са Роби Уилямс, Робърт Патинсън, Леонардо ди Каприо, Сет Роугън и комикът Джеймс Кордън.

 

"Доброто чувство за хумор и забавният характер винаги ще надвият фантастичното тяло - каза експертът по срещи Джеймс Прийс. - Тези качества заинтригуват женит дългосрочно и средностатистическият мъж става по-привлекателен от мускулестия красавец".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
georgiev16
преди 7 години
2
1
!
Отговори
Аааа точно на обратното е но каквото кажете.
dimitar.,
преди 7 години
4
2
!
Отговори
всъщност статистиката е точна
Силви Петрова
преди 7 години
2
2
!
Отговори
Чак пък пухкави ... Но като се замислиш, има логика. Обикновено пухкавите ,,крият'' по някоя пачка под коремчето.
ritobis
преди 7 години
4
5
!
Отговори
И тази статия ако не е писана от някой "пухкав"... :D
dimitar.,
преди 7 години
4
4
!
Отговори
харесват ги с големи портфейли
kayns
преди 7 години
5
9
!
Отговори
Тази статия чупи *** отвсякъде...
Страница 1 от 1