.

Идеи какво да правим с приятелите, ако навън е студено

Идеи какво да правим с приятелите, ако навън е студено
Снимка: freedigitalphotos.net

Студеното време дойде с есента. Вече не можем да прекарваме по цял ден навън, духа вятър, вали и е прекалено студено за дълги разходки и часове наред в парка. Може да се каже, че студът и лошото време наистина намаляват възможностите на тийнейджърите да се забавляват. Трудно можете да карате колело, например когато вали или пък да седнете с приятели на раздумка в парка. Сега ще ви дадем няколко свежи идеи как да се забавлявате с приятели, когато времето е студено.

 

Пижама парти. То винаги е добра идея, но е факт, че лятото винаги намираме нещо по-интересно за правене навън, а пижамата е излишна, защото е много горещо. Но сега е моментът да организирате приятелите си и да ги поканите на домашно парти с пижами. Можете да приготвите нещо за хапване или да помолите всеки да донесе домашно приготвено ядене, например кекс, палачинки или паста.

 

Домашна кино вечер. Пробвайте да организирате такава вечер. Изберете си жанр и подгответе няколко любими на всички ви филми. Можете да си направите вечер на ужасите и да се забавлявате много. Ако сте фенове на комедиите, може да си прекарате една вечер в смях и забавни моменти. Не забравяйте пуканките и безалкохолното.

 

Вила. Това е по-трудно за организиране, защото не зависи изцяло от вас, но нищо не пречи да пробвате. Можете да организирате пътуване до близко селце, например, където да прекарате една нощ в някоя вила. Така ще смените градската скучна обстановка с много по-приятна и романтична среда.

 

Цял ден с гаджето. Има дни, в които сякаш не ви се прави нищо? Подарете си един такъв ден. Съберете се с гаджето и просто не правете нищо. Гушкайте се, говорете си, сгответе си. Не излизайте никъде и не отговаряйте на повикванията по телефона. Забравете за компютъра и чатенето с приятели, обърнете внимание на гаджето си.

 

На по кафе. Защо не? Струва ви се банално? Всъщност не е, защото всеки човек малко или много е притиснат от времето и винаги бърза. Така се оказва, че може да не сте се виждали качествено с приятелите си дори от месец. Отделете им поне 4-5 часа, седнете в любимото ви кафе или намерете някое ново, уютно и тихо, където ще можете да си поговорите и да поседите спокойно.

 

Билярд, дартс, боулинг. Разбира се, можете да изберете всякаква игра, която обичате. Просто излезте и се позабавлявайте. Няма да ви струва много скъпо, а ще можете да се веселите много. А и винаги е по-интересно, когато им състезателен елемент.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...