.

Кои са качествата и недостатъците на огнените зодии

Кои са качествата и недостатъците на огнените зодии
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка зодия е различна и уникална, хората от една и съща зодия имат много общи качества и недостатъци. Факт е, че много хора не вярват в зодиите, но признават, че понякога обръщат внимание на астрологията, четат хороскопа си или просто се интересуват от зодиакалния знак на новите хора, с които се запознават. Освен общото между представителите на всяка зодия, припокриване се намира и между стихиите, които покровителстват всеки зодиакален знак. Стихиите са Огън и Въздух (те са активни) и Вода и Земя (те са пасивни). Стихиите представляват различни типове съзнание и сетивност. Сега ще поговорим повече за огнените зодиакални знаци и техните качества и недостатъци.

 

Огнените зодии са овен, лъв и стрелец. Огънят представлява универсалната енергия, която е проводник на живота. Огнените знаци са изключително енергични и винаги имат желание да правят нещо. Тези хора рядко могат да стоят на едно място, от тях сякаш струи желание за всякакви щуротии. Те са родени да опознават, да изследват и да побеждават. Когато имате наблизо огнен знак, никога няма да ви бъде скучно.

 

Хората, родени под огнен знак, изливат цялата си енергия навън, те изразяват себе си чрез действия. Винаги са ентусиазирани, вярват в себе си, много са самоуверени и притежават много силна воля. Не очаквайте, че огнен знак може да стои мирен. Тези хора обожават свободата си, а това понякога се превръща в ябълката на раздора, когато общуват с други зодиакални знаци. Те са упорити, което може да бъде качество, когато знаят за какво се борят и защо го правят. Проблем е, когато правят нещо нарочно, само от инат. Тогава могат да нараняват, да разрушават и да сринат всичко, което са съградили.

 

Овните, лъвовете и стрелците са честни. Те са искрени, открити и доверчиви, великодушни са и са щедри. Разбира се, имат и недостатъци. Огънят в тях ги прави нетърпеливи, прибързани, понякога недипломатични, а друг път груби, нетактични и несъобразителни. Те могат да бъдат безкомпромисни, импулсивни, действат необмислено и не осъзнават кого и как нараняват.

 

Те могат да стигнат дори до самонадеяност и егоцентризъм. Арогантността не им е чужда, също така са склонни към прекалено самоувереност. Прекаленият им оптимизъм им вреди, защото сякаш не гледат трезво на реалната ситуация. Това се случва много често при огнените знаци, особено когато са млади и непораснали.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...