.

Формата на червилото ти разкрива твоя характер

Формата на червилото ти разкрива твоя характер
Снимка: iStock

За характера на един човек може да се разбере по много неща – начинът му на обличане, думите, които използва, музиката, която харесва и т.н. При жените има още едно нещо, което може да ти разкрие голяма част от нейния характер и това е формата на червилото.

 

Червило с непроменен връх – такова червило обикновено имат жените, които умеят да контролират живота си и ситуациите, в които попадат. Те са добре организирани и винаги знаят как да реагират, когато са изпаднали в затруднение. Близките и приятелите им знаят, че във всеки един момент могат да разчитат на тяхната помощ. Тези жени имат много ценни качества, благодарение на които са добри лидери.

 

 

Червило със заострен връх – притежателките на такова червило са хора, които трудно се притесняват от каквото и да е било. Те са уверени и целеустремени и постигат целите, които са си поставили. Успяват да събудят възхищение у околните, защото се държат по начин, достоен за подражание.

 

Червило с вдлъбнат връх – червилото е притежание на чувствителна жена, която проявява състрадание към всекиго. Тя умее да обича и е изключително добър човек, като често поставя другите пред себе си. Готова е на компромиси, за да може хората около нея да са щастливи.

 

Червило с плосък връх – става въпрос за уверени жени, които не обичат конфликтите и правят всичко възможно, за да ги избегнат. Те обичат да въвеждат ред в нещата и често го правят неволно. Винаги намират общ език с хората около себе си и са добри приятели, защото имат многобройни ценни качества.

 

Червило със заоблен връх – такова червило обикновено имат активните дами, които обичат да уплътняват свободното си време с интересни занимания. За тях животът е вдъхновение и те грабят с пълни шепи от него. Умеят да постигат целите си и да се реализират във всяка една сфера от живота.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...