.

Какво да правиш през дните от седмицата според планетите [част втора]

Какво да правиш през дните от седмицата според планетите [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Ако вярваш в енергията, която действа при подредбата на планетите, но не си запозната как се отразява тя на всеки ден от седмицата, а междувременно се чудиш защо диетата, с която влизаш във форма не действа, причината най-вероятно е в неподходящо избрани дни. Ето как планетите и дните от седмицата определят поддържането на добрата форма.

 

Петък. Ден на Венера и разкрасяването. Този ден е много подходящ за заличаване на белези с лазер или за слагане на силиконови импланти, тялото ще понесе много по-леко намесата, а раните ще заздравеят бързо. Денят е благоприятен за всякакви домашни маски, маникюр и педикюр. Венера покровителства плодовете. Задължително ги включи в менюто си, а защо не и Да останеш цял ден само на плодове. Този детокс ще изчисти кожата от токсини, а тенът ще стане по-бляскав и свеж. Ако имаш нужда от вталяване, замени старите чинии с нови по-красиви и по-малки. Петък не е ден за физическа активност. Но всичко, което раздвижва и носи настроение, е подходящо – отиди да потанцуваш например.

 

 

Събота. Ден на Сатурн и тренировките. Силовите тренировки на отделните мускулни групи имат добър ефект в събота. Прави ги с уреди. В този случай натоварването има двойна полза. Тъй като денят носи прохлада, може да се използва пълноценно и за активен релакс. Такъв може да бъде един туристически преход на открито, стига времето да го позволява. Денят обаче не е подходящ за диета. Няма да донесе очакваните резултати, а само ще се ядосаш. Единственото, което би могла да направиш, ако искаш да ограничиш храненето, е да наблегнеш на по-леки храни.

 

Неделя. Слънце. Най-подходящия ден за мързелуване. Колкото по-лежерни дейности извършваш в този ден, толкова по заредена с енергия ще бъдеш за началото на новата седмица. Избери почивка, при която не се налага да излизаш от дома – например излежаване в леглото с хубава книга или излез на кафе с приятелки, обърни внимание на семейството си. Неделята не е ден за диети, нито за начало на хранителен режим. Този ден е подходящ за храни, които доставят удоволствие и наслада за душата. Неделята не е и ден за раздвижване.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...