.

Привлекателните черти на зодиакалните знаци [част трета]

Привлекателните черти на зодиакалните знаци [част трета]
Снимка: iStock

Много често ми задават въпроса: коя е най-хубавата зодия? Няма „хубави“ и „лоши“ зодии. У всеки зодиакален знак дремят по един ангел и един дявол. На всички им е дадена и „лъжичка мед“, и „лъжичка катран“, което е валидно и за двата пола. Така че, като хапвате от меда от време на време ще се налага да хапвате и от катрана.

 

Ето това са Привлекателните черти на зодиакалните знаци:

 

Стрелец

 

Отивате в непозната компания и веднага забелязвате, че някой привлича всеобщото внимание, а най-вече представлява интерес за противоположния пол. Шегува се, забавлява се, а покрай него се забавляват и всички останали.

 

Разказва интересни случки, свързани с ектремни преживявания и криминални обстоятелства. Случките винаги са с хепи-енд, а главен герой на сценария е нашият разказвач.

 

По всичко си личи, че човекът е оптимист, че се радва на живота, че не е капризен и късметът много рядко (да не кажем никога) му изневерява. Няма място за чудене, пред вас стои Стрелец.

 

И вие, като останалите в компанията, ще попаднете в капана на неустоимия му чар, но не се страхувайте, няма да злоупотреби с доверието ви. Ако искате да запазите това приятелство, то бъдете напълно откровени. Стрелците ненавиждат дори мисълта, че някой може да се опита „да ги преметне“. Заподозрат ли ви, ще ви зачеркнат от съзнанието си окончателно.

 

Козирог

 

Едно нещо е сигурно. Ако имате приятел Козирог, то можете да разчитате на него за всичко. Вашите цели са и негови цели. Вашите тревоги са и негови тревоги. Захване ли се да прави нещо, то да знаете, че няма спиране.

 

Козирозите са родени лидери, не си пестят силите и умеят да действат според обстоятелствата. Може да намалят темпото, за да изчакат подходящия момент, но няма да се откажат докато резултатът не се доближи максимално до първоначалните им очаквания.

 

Гостоприемни са, доброжелателни и дисциплинирани. Не ги разубеждавайте в каквото и да било, ще се лишите от доверието, а това означава и от привързаността им.

 

Водолей

 

Той мисли за другите повече, отколкото за себе си. Водолеят е онзи, който ще ви подаде ръка в труден момент, независимо от собствените му проблеми.

 

Най-силните оръжия на Водолея са усмивката и чувството му за хумор. В състояние е да се шегува със собствените си гафове толкова откровено, че ги възприемате по-скоро като част от комедиен сериал, а не като глупава грешка с неприятни последствия.

 

Няма човек, с когото Водолеят да не намери обща тема за разговор, няма компания, в която Водолеят да не се чувства като у дома си, нито кътче по света, където да не му е интересно.

 

Трябва да се справите със сложен казус? Споделете го с приятеля си Водолей. Един от талантите му е да измисля прости решения на сложни въпроси.

 

Риби

 

Второто име на Рибите е Съчувствие. Сърдечни, откровени, деликатни, Рибите са надарени с изключителна интуиция. В състояние са да съпреживеят емоциите ви по-силно дори от самите вас.

 

Рибите притежават много способности както в материален, така и в духовен аспект. Уменията им понякога са подсъзнателни и се „отключват“ повече за чужда, отколкото за своя полза. Не си пестят силите, щедро се раздават без да правят сметки за последствията.

 

Преглъщат разочарованията, не търсят възмездие, но и не се връщат назад. Вместо да отмъщават ще организират някаква акция на благотворителност и ще възстановят душевната си хармония.

 

Първата и втората част на статията четете тук и тук:


Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...