.

Американски университет в България – причина да останете

Американски университет в България – причина да останете

Ние знаем, че годините прекарани в университета, са едно от най-важните пътувания в живота на човек. Къде ще ни отведе това пътуване зависи както от самите нас като студенти, така и от условията и качеството на образование, които ще ни предложи избраното висше учебно заведение.

 

Това, което Американският университет в България може да ви гарантира след края на вашето четиригодишно пътуване, е успешна кариерна реализация, приятелства и контакти за цял живот, и увереност, че сте направили правилния избор. Не е малко, нали? Затова и уверено твърдим, че ви предлагаме сериозна и достатъчна причина да останете в България. Западното образование не е задължително на един полет разстояние.

 

Днес искаме да ви разкажем за вашето потенциално пътуване с Американския университет в България, където пристигането до крайната точка е гарантирано. Нещо повече - при нас самото пътешествие е вълнуващо приключение, през което ще откриете свои неподозирани таланти и умения, нови приятели за цял живот и безброй незабравими преживявания. И всичко това се случва в най-модерния университетски комплекс, според рейтинговата система на МОН.

 

По време на пътуването, висококачествено американско образование в стил liberal arts учи как да мислиш, а не какво да мислиш дава свобода да избираш курсове и да подреждаш програмата си и да решиш какво искаш да специализираш накрая на втората година от следването си, а в малките класове получаваш индивидуално внимание от професорите, които сам си избрал.

 

Преподавателите в АУБ са завършили престижни университети по цял свят и идват от 5 континента. В техните интеракитвни класове с глобален привкус те те обучават по най-съвременните методи и те сблъскват с реални бизнес казуси и практически задачи. Този образователен подход е една от причините, която прави възпитаниците на АУБ толкова успешни в световен мащаб.

 

 

По време на 4-годишното образователно околосветско пътешествие, студентите живеят, учат, творят и се забавляват с връстници от 40 държави. Университетският комплекс на АУБ е мини-карта на света.

 

Вместо да отлетите към неизвестното неясно, АУБ ви дава причина да останете. А след завършване, подготовката и дипломата отварят пред вас вратите към целия свят.

 

Защо нашите студенти избират АУБ?

 

1. Диплома, призната в България и в САЩ, както и европейско дипломно приложение.

2. Висококачествено образование в американски стил liberal arts с преподаватели от 5 континента.

3. Лесен достъп до специални фондове за финансова подкрепа и стипендии.

4. Програми за обмен с над 100 университета по света, които дават възможност на нашите студенти да прекарат семестър или цяла академична година в чужбина.

5. Над 40 студентски клуба по интереси – музика, спорт, танци, бизнес, предприемачество и др.

6. Повече от 4000 успешни възпитаници в световен мащаб.

7. Модерен университетски комплекс, разположен в Благоевград, най-младия студентски град в страната, само на час път от София.

 

Рейтинг на българските университети, обявен 2014 г.:

 

- № 1 по „Бизнес администрация" и „Журналистика и масови комуникации"

- Най-висок доход сред завършилите „Икономика“, „Журналистика и масови комуникации" и „Политически науки и международни отношения"

 

Ако сме събудили интереса ви с това кратко представяне, заповядайте на новия ни сайт и научете повече на www.aubg.edu/why-aubg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...