.

Свети Валентин 2017: 5 идеи за подаръци за него

Какво да подарите на вашето момче?

Свети Валентин 2017: 5 идеи за подаръци за него
Снимка: Istockphoto

Както най-вероятно знаете, Свети Валентин наближава все повече и може би трябва да се замислите какво ще вземете на любимия си.

 

Огромното разнообразие от идеи не винаги е в плюс, защото може да ви обърка и дори и да тръгнете с една идея, да я промените в движение.

 

Представям ви топ 5 на нещата, които биха зарадвали едно момче и с които да направите Свети Валентин незабравим спомен!

 

1. Ръчно направена гривна

 

Няма нищо по-трогателно от това да получиш нещо, направено с чувство от значимия човек. Затова един от най-добрите подаръци е нещо, в което са инвестирани време и усилия. Изберете подходящи материали и направете на вашето момче ръчно изработена гривна.

 

2. Швейцарски нож

 

Всеки, който е чувал за швейцарското ножче е искал такова от много време. Някои са си взели, но други са го отхвърлили като предстояща покупка. Изненадайте любимия с подаръка, който заслужава.

 

3. Smart гривна

 

Ако имате този един близък приятел, който искате да мотивирате за тренировка или просто като аксесоар, който ще се впише в облеклото му, то тогава Smart гривна ще е точният подарък за него.

 

4. Дневник

 

Всеки има нужда да остане сам с мислите си и да запамети какво е постигнал или за какво се подготвя. Дневникът е перфектното средство да се запазят специални моменти, мисли и събития.

 

5. Предмет със снимка

 

Може, разбира се, да продължите традицията и да направите тениска, чаша или плюшено мече по поръчка. Изписани инициали винаги са добра идея.

 

В крайна сметка няма много значение какво ще подарите на любимия ви, важното е, че го обичате и че той обича вас. И ако това се запази, то това е най-сладкият подарък.

 

Автор на статията: Христо Балев


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...