.

8 съвета как да се целуваме по-добре

Трикове, с които ще сте страхотни!

8 съвета как да се целуваме по-добре
Снимка: Instagram

Целувката е страхотно изживяване, което с времето като че става по-добро.

 

Както с всяко нещо - с практиката идва умението и усвояването на малките трикове и съвети, които да направят целувките ви наистина желани.

 

За целта днес ще ви представим няколко съвета как да се целувате толкова хубаво, че човекът срещу вас да иска още и още. 

 

Ето какво е добре да правите:

 

 

 

1. Не целувай само устните


Има и други места по тялото, които може да даряваш с целувки. Разбира се, ако се чувстваш комфортно и си сигурен, че гаджето ти няма да има против. Става въпрос за врата, ушите и деколтето. 

 

2. Отпусни се 


 Когато се целуваш за пръв път с някого, се опитай да не мислиш за нищо странично. Отпусни се и се наслаждавай на случващото се.

 

3. Не бързай с езика 


 Някои момчета и момичета агресивно напъхват езика си в устата на другия в секундата, в която допрат устните си. Това обаче може да уплаши партньора ти, така че не го прави. По-добре изчакай целувката да се развие и след това нежно пъхни езика си. 

 

4. Остави се по течението


 Обърни внимание на начина и темпото на целуване на твоя партньор. И се опитай двамата да се синхронизирате, за да ви се получат целувките добре. 

 

5. Контролирай количеството на слюнката си 

 

За да бъде една целувка перфектна тя не трябва да бъде нито прекалено суха, нито прекалено влажна. Не започвай с прекалено бързо темпо – хубаво е в началото да се целувате по-бавно, а след това да увеличите скоростта.

 

6. Внимавай с грубите целувки 

 

Ако не си сигурен, че човекът срещу теб си пада по грубите целувки, по-добре не рискувай. Агресивните движения е хапането не се харесва на всеки. 

 

 

7. Не мисли за всяко свое движение

 

Колкото повече мислиш дали се справяш добре и дали и на гаджето ти му харесва, толкова по-зле ще се получат нещата помежду ви.

 

 

8. Не се целувай прекалено протяжно

 

Целувката не трябва нито да е прекалено бърза, нито прекалено бавна. В началото е добре темпото да бъде по-бавно, но постепенно увеличавай темпото.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...