.

Мики Маус се завръща на малкия екран (+ видео)

Мики Маус се завръща на малкия екран (+ видео)
Снимка: Reuters

Мики Маус се завръща на малкия екран! „Дисни“ връща любимото детско филмче на малки и големи и ще излъчи 19 3-минутни епизоди, съобщи Асошиейтед прес.

 

В новите епизоди ще се набляга на закачливостта на героя, като във всеки от тях той ще е в нова обстановка – Венеция, Алпите, Ню Йорк, Пекин, Токио, Санта Моника, Париж и др. и ще се сблъсква с поредната забавна, но е леко глуповата ситуация.

 

 

В новите епизоди, освен Мини Маус, ще имаме възможността да се позабавляваме и с Доналд Дък, Дейзи Дък, Гуфи и Плуто.

 

"Като възродихме забавните приключения на Мики с хумор, изобретателност и чар, целият екип художници, режисьори и аниматори на Disney Television Animation работи усилено да улови същността на това, което самият Уолт Дисни създаде преди 85 години", коментира Гари Марш, президент и главен творчески директор на Disney Channels Worldwide.

 

В първия се разказва за парижко бистро, в което работят Мики и Мини. Кроасаните свършват и Мики се втурва из града, за да намери нови. Той трябва да се пребори с натоварения трафик в Париж и да изпълни желанието на клиентите си за вкусни и топли кроасани.

 

В следващия епизод Мики ще се бори с опасността от лавини, опитвайки се да достигне до своята любима Мини, която се намира във вилата си в планината.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...