.

Очакваме нов филм с участието на Даниел Радклиф — "Рога"

Очакваме нов филм с участието на Даниел Радклиф —
Снимка: scifinow.co.uk

Историята за Хари Потър е любима на милиони читатели и зрители. На малко са хората, които на практика израснаха с нея и я чувстват като неделима част от детството си. Тя успя да събере толкова много фенове, че се превърне във феномен, които едва ли скоро ще забравим.

 

 

Спомняме си премиерата на последния филм и сълзите по лицата на много от зрителите, които за последен път видяха очилатия магьосник, който порасна заедно с нас. Всички ние, макар да се бяхме примирили с края на невероятната поредица, тайничко желаехме тя да продължи.

 

А колкото любима ни беше поредицата, толкова и обожавахме актьорите, който се превъплътиха в невероятните образи от света на Роулинг и поради тази причина няма как да скрием ентусиазма си, че те не слизат от световния екран, като с най-много роли определено се отличават Ема Уотсън и Даниел Радклиф. Именно последният ще видим съвсем скоро на екран, тъй като предстой премиерата на новия му филм "Рога".

 

Лентата разказва историята на младежа Периш, а действието се развива една година, след смъртта на приятелката му. Депресиран и злоупотребяващ с алкохола, една сутрин той се събужда след поредната бурна вечер и вижда, че от двете страни на главата му са се появили рога.

 

Съвсем скоро, Периш открива, че притежава свръхестествени сили благодарение, на които може да кара всички останали хора да правят каквото той пожелае и да признават всички свои грехове и прегрешения от миналото. Това откритие го подтиква да даде старт на собствено разследване, чрез което се надява да разкрие мистерията около смъртта на приятелката си и да изчисти своето име.

 

Историята е повече от странна и преплита романтика, драма и фантастика в една невероятна смесица, която се надяваме да не се окаже поредната посредствена история. Филмът е по едноименния роман на Джо Хил и вече дори притежава интересен и странен трейлър, който успя да провокира интересът ни към проекта. Вижте го и вие:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...