.

Топ 10 на най-секси актрисите (2000-2009)

Топ 10 на най-секси актрисите (2000-2009)
Снимка: freedigitalphotos.net

През ХХ век киното създаде невероятни звезди, страхотни актриси, които блестят с красота и талант. Но вече сме в новото хилядолетие. Сега ще ви представим класация на десетте най-секси актриси в периода 2000-2009 година.

 

10. Амбър Хърд. Тя е родена на 22 април 1986 година. Американски модел и актриса, чието име свързваме с „Параноя“, „Мачете“, „Три дни да убиеш“, „Информаторите“, „Семейство Джоунс“, „Ананас Експрес“, „Никога не се предавай“, „Северна страна“ и други. Появявала се е на кориците на известни списания като е оглавявала класации като „най- секси“ и „най-красива“.

 

9. Джесика Симпсън. Джесика Ан Симпсън е родена на 10 юли 1980 година в Тексас. Тя е американска актриса и моден дизайнер, която направи своя дебют през 1999 година с участия в някои тв шоу програми.

 

 

8. София Буш. София Ана Буш е родена в Калифорния на 8 юли 1982 година. Тя е американска актриса, активист и режисьор. Започва кариерата си в комедията Ван Уайлдър, появява се и в няколко телевизионни сериала. Става известна благодарение на ролята си в сериала „Трий хил“.

 

7. Моника Белучи. Тя е родена на 30 септември 1964 година в Италия. Тя учи за юрист, но междувременно си докарва доходи като модел. Подписва договор с известна модна компания, а през 90-та година се появява и на големия екран.

 

6. Емили де Равин е родена на 27 декември 1981 година в Австралия. Като тийнейджър е приета в балетното училище в Мелбърн, но скоро го напуска, за да учи актьорско майсторство. Става наистина известна с филма „Изгубени“, където се превъплъщава в ролята на Клеър Литълтън.

 

5. Ева Мендес. Тя е американска актриса, певица и модел, родена на 5 март 1974 година в Маями, Флорида. Тя прави първите стъпки в своята кариера в различни сериали. Първата си значителна роля играе в „Тренировъчен ден“ заедно с Дензъл Уошингтън и Итън Хоук, а две години след това участва в „Бързи и яростни 2“. Не можем да не споменем ролите ѝ в „Имало едно време в Мексико“, „Лепнат за теб“ и „Хитч“.

 

4. Джесика Бийл. Тя е родена на 3 март 1982 година. Джесика Бийл е Американска актриса, започнала кариерата си в телевизионно шоу. По-късно участва във филми като „Илюзионистът“, „Златото на Уили“, „Ще си бъда у дома за Коледа“.

 

3. Скарлет Йохансон е родена на 22 ноември 1984 в Ню Йорк. Тя е американска актриса, модел и певица. Започва кариерата си през 1994 с ролята си на Лора Нелсън в „Север“. Известна е с участието си в: „Изгубени в превода“, „Момичето с перлената обица“,  „Другата Болейн“, „Вики, Кристина, Барселона“.

 

2. Елиша Кътбърт е родена в Канада, израства в Монреал, Квебек. Позната е от канадски детски телевизионни сериали. Става известна благодарение на ролята си на Ким Бауер в сериала „24“.  Първата ѝ голяма роля на големия екран е „Съседка за секс.“

 

1. Меган Фокс. Меган Денис Фокс е родена в Рокууд, Тенеси на 16 май, 1986 година. Започва кариерата си на модел, когато е на 13 години. Дебютът си в киното прави през 2001 година с участието си в „Слънчева ваканция“, където партнира на близначките Олсън. Филмът, който я прави много известна е „Трансформърс“. Меган Фокс е една от най-известните жени в света, както и секс символ, който често се появява на кориците на множество списания.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...