.

July Morning с DJ DESO & KAISKI на CACAO BEACH CLUB

July Morning с DJ DESO & KAISKI на CACAO BEACH CLUB
Снимка: Facebook

Търсиш си нов повод за купонче? Ако може и да отскочиш до морето? Е, оцелил си в десятката, тъй като само след броени дни е Джулай Морнинг – перфектното извинение хем да отскочиш до морето, хем да се повеселиш!

 

Какво по-хубаво място за купон през лятото, освен любимия на всички Какао Бийч Клуб, където купонът задължително протича по най-добрия начин. С уникалния си вайб, първата вечер на месец юли се превърна отдавна в емблематична и дългоочаквана, особено за феновете на електронната музика.

 

 

Тази година голямата изненада на вечерта е DJ DESO & KAISKI – те ше бъдат виновни за твоята размазвация! Очаква се няколко часова забава под звуците на множество летни хитове, само по-голямата част от които – техни. Самите те определят CACAO BEACH CLUB като най-подходящото място за купон през лятото, тъй като това е единствен по рода си клуб.

 

DJ DESO определено няма нужда от представяне – той е познат като един от най-честите хостове на всяка клубна музикална забава, също и като резидент на най-големите клубове в България през последните 20 години. Той е създател и на един от водещите лейбъли за българска електронна музика – звукозаписното студио Seaburn Records.

 

През 2010г. Десо е обявен за най-добър хаус и прогресив диджей на годината, а резюмето му включва колаборации и участия с имена като Marco V, Audioflay, Add2Basket, Sultan, David Penn и доста, доста други. Най-известните продукции с участието на DJ DESO са летният хит на 2013г. – “Nobody”, както и ремиксът на хита на 2016г. – “Be the one”, който е колаборация с KAISKI и Bogdana.

 

KAISKI е не по-малко известен на феновете на електронната музика. Част от клубната сцена вече повече от 10 години, жанровете, в които прави своето изкуство са ню диско, дийп и тек хаус, а всичко това го прави известен, уникален и лесно разпознаваем. Тракът му, продуциран с участието на Деси Бонева – “I want you back”, е обявен за парче на годината през 2012г.

 

Година по-късно, KAISKI се включва в друга колаборация, този път заедно с Dayana X, и заедно издават трака “Hand in Hand”. Успехът му не свършва до там, към момента той има и собствена радиопродукция – радио шоуто „The Heartbeat Radio Show“.

 

Билети за ивента и посрещането на първото юлско слънце можеш да закупиш на цена от 15 лв., в мрежата на Ивентим.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...