.

Победителите в играта за билети за Фестивал на цветовете са вече ясни!

Победителите в играта за билети за Фестивал на цветовете са вече ясни!

Победителите в играта за билети за Фестивал на цветовете са вече ясни! Това са две девойки, които ще се забавляват под звуците на The Top Stoppers, DIA, DJ Spazum, "Eремия", Pavel&Venci Venc` и други и ще се пръскат с най-различни цветни прахчета. Победителките са Иглика Петрова-Здравкова и Вероника Илиева-Тодорова. Те печелят по една двойна покана, така че ще могат да вземат някого със себе си и да се забавляват заедно!

 

Честито и приятно прекарване! :)

 

Фестивал на цветовете, който ще се проведе на 2 юли. Sofia Ring Mall ще е основен партньор на пъстрото събитие, както и локацията, на която ще се проведе то. В дъгата от цветове ще ни потопят с музиката си The Top Stoppers и новоизгрялата звезда DIA feat. DJ Spazum и бийтбокс надеждата Tino. На сцената заедно с тях ще са хип-хоп & street dance танцьорите от The Center, както и фолклорната формация „Еремия“. Всички те ще представят зрелищно шоу с много цветни емоции в стиловете дъбстеп, трап и дръм енд бейс, преплетени с красиви и забравени български фолклорни мотиви по нов и неповторим начин. Всички посетители на фестивала ще могат да се сдобият на място с традиционна индийска рисунка по тялото.

 

Фестивалът на цветовете, известен още в Индия като Холика Дахан, се празнува от индуистите в чест на реколтата и плодородието на Земята. Те излизат по улиците и се поръсват едни други с разноцветен прах и с оцветена вода. Забавлението е гарантирано и никой не може да се измъкне и просто да седи и да гледа отстрани.  


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...