.

Майко Мила представя: Да оцелееш като родител (по действителен случай)

Майко Мила представя: Да оцелееш като родител (по действителен случай)
41 ужасно смешни, вълнуващи и поучителни истории, от които ще разберете, че не е толкова страшно!

Майко Мила! - първият сайт в България, създаден да дава подкрепа и облекчение на майките, а също и да ги развеселява (представете си каква наглост – те обичат да се смеят!!), напуска модерните предели на интернет и се влива в аристократичните редици на книгите.

 

ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ от създателките на сайта Майко Мила! - Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова, е място, в което ще намерите отговор на много и важни въпроси от сферата на родителството, като например:

 

Как да запазим разсъдък, ако се окаже, че сме родили не дете, а нощна птица от семейството на кукумявките и по тази причина не сме спали вече 2 години, 8 месеца и три дни?

 

Ако качим 140 килограма за три бременности, в колко басейна ще трябва да се влеем, за да ги свалим?

 

Има ли секс след раждането и как да го познаем?

 

Ако едното дете яде само грах, второто НЕ ЯДЕ пилешко, третото лази по земята и яде каквото падне, а мъжът ви е алергичен към картофи, колко време ви дели от уюта на лудницата?

 

Как да бъдем ПОНЕ МАЛКО от помощ, когато жена ни се трепе да ражда в родилното (за мъже)?

 

И много други истории – смешни и откровени, вълнуващи и малко страшни (ама малко!).

 

ДА ОЦЕЛЕЕШ КАТО РОДИТЕЛ излиза на 20 февруари, а представянето ѝ ще се състои на 23 февруари, от 18.30 часа, във Vivacom Art Hall, където Елисавета и Красимира ще се явят лично, сресани и в що-годе приличен вид.

 

Чакаме ви! Елате да се посмеем, да поговорим колко е яко да си родител и да пийнем вино – защото смехът и виното са едни от най-ефикасните начини да оцелеем като родители.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...