регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Пинк: Прекарах година без секс

Певицата разкрива тайни от брака с Кари Харт

Пинк: Прекарах година без секс
Снимка: Instagram

 В едно от последните си интервюта, Пинк споделя за нейните трудности в брака и борбата за моногамия като цяло.

 

„Понякога поглеждам Кари и виждам най-надеждния, логичен и постоянен човек... той е като скала. Той е добър мъж. Той е добър баща. Той е точно такъв родител, какъвто си го представях.”, казва Пинк като добавя, че не винаги го е чувствала по този начин. „А после ще го погледна и ще си кажа: Никога не съм те харесвала. Няма нищо между нас. Нямаме нищо общо. Не искам да те виждам никога повече.”, споделя тя, като според нея след две седмици всичко се нарежда отново.

 

Пинк и Кари, бивш състезател по мотокрос, се срещнали през 2001г. и се оженили през 2006. Били разделени е периода 2008-2010, а година и половина след като се събрали, се родило първото им дете – дъщеря им Уилоу. Второто им дете, Джеймисън се ражда през 2016г.

 

След това звездата признава, че за 16 години брак с Кари, двамата са имали своите периоди без сексуален живот: „Минаваш през моменти, когато не си правил секс от година. Дали това е края? Искам ли този мъж? Дали той ме иска?”, споделя Пинк. „Моногамията изисква работа! Но когато се пребориш, всичко е наред отново.”

 

Но сега всичко изглежда наред със звездната двойка – наскоро Кари публикува снимка в Инстаграм и написа: „Поздравления за моето лошо момиче! Тя го може! Удивителна майка, моторист, най-добър приятел и страхотен творец!”.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...