.

Кевин Спейси обяви, че е гей

Актьорът направи и други самопризнания

Кевин Спейси обяви, че е гей
Снимка: Instagram

Кевин Спейси се извини на колегата си Антъни Рап за инцидента, който опитал да скрие през 1886г. Рап казал, че Спейси му направил сексуалек намек, въпреки невръстната му възраст (14 години).

 

Спейси сподели в пост в Instagram, че бил ужасен от историята на Антъни Рап, която не си спомнял. Той написа, че дължи на Рап искрено извинение, като определи поведението си тогава като „неподходящо и пиянско“.

 

Изпитвам респект към Антъни Рап като актьор. Ужасен съм да чуя тази история. Наистина не помня случката – минали са повече от 30 години. Но ако съм направил нещо подобно, дължа му искрено извинение за моето неподходящо пиянско поведение. Съжалявам за чувствата, които е изпитвал през всичките тези години заради мен.

 

Тази история ми даде кураж да споделя и друго за живота си. Знам, че има много истории за мен, а всички са любопитни защо така ревностно крия личния си живот. Най-близките ми знаят, че съм имал връзки както с жени така и с мъже. Обичал съм мъже и съм имал романтични чувства към тях и сега избирам да живея като гей. Искам да бъда честен и отворен, като началото на това беше един поглед върху поведението ми“, споделя Кевин Спейси.

 

В интервю Антъни Рап споделя, че бил поканен на парти, организирано от Спейси. В края на вечерта, когато гостите си тръгнали, Спейси го грабнал, занесъл го в леглото и скочил върху него. Рап усетил, че домакинът е пиян, блъснал го и избягал.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...