.

Дуа Липа: Жените ще управляват света

Певицата иска да учи младите на феминизъм

Дуа Липа: Жените ще управляват света
Снимка: Instagram

Изпълнителката на „New Rules“ е заклета феминистка и казва, че всеки, който не вярва в равенството между половете е сексист.

 

22-годишната поп звезда се зарекла да образова младите - използвайки платформата си, искала да изповядва какво е да си феминист и да уважаваш както мъжете, така и жените.

 

Споделяйки своите намерения в интервю, звездата казва: „Настъпиха луди времена. Жените са ш***ното бъдеще. И ние ще превземем света. Това е моето мнение. Мисля, че ако е си феминист си сексист“.

 

 

 

 

„Моята идея за феминизъм е просто да искам равенство. Просто искам жените да бъдат третирани също като мъжете и да имат равни възможности“.

 

„Мисля, че трябва да образоваме младото поколение. Ще направя каквото мога – ще използвам платформата, за да дам гласност на нещата – това е най-важното нещо за мен“.

 

Дуа спомена също и за капаните на славата, като например споделянето на личния й живот публично, което не успява да контролира.

 

Звездата добавя: „Нося сутиен на сцената през цялото време, очевидно, но искам да имам възможността да избирам какво да виждат хората и какво да знаят за мен през другото време. А когато това не е по силите ми, не е особено приятно“.

 

Изпълнителката на „Hotter Than Hell” беше свързвана с Хари Стайлс и Крис Мартин преди време, но тя е непреклонна, че дори да истина това нямало значение.

 

На въпроса относно спекулациите около любовния й живот, тя казва: „Това са пълни глупости! Малко след като скъсах с гаджето се оказа, че съм била видяна с някой и стане цяла история“.

 

„Дори когато бяхме заедно, веднъж излязох с Хари за обяд и веднага бяхме обявени за нещо повече от приятели! Не може ли просто всички да се разкарат? Това е някак сексистко“.

 

Снимка: Instagram

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...