.

Кейт Уинслет живее в страх от наводнение

Актрисата във война с природата

Кейт Уинслет живее в страх от наводнение
Снимка: Instagram

42-годишната звезда трескаво крои планове да изгради бариера около имота си за 4 милиона паунда, защото е много притеснена, че домът й може да бъде засегнат от океана.
Уинслет вече е представила ревизирани планове, в които е и молбата й за изграждане на стена от дърво с дължина над километър.

 

 

 

 

Но новите планове на актрисата породиха спорове с природозащитници, които смятат, че легендата от „Титаник“ ще съсипе средата на местните животински видове.

 

Въпреки това Кейт, която живее в луксозен дом с нейния съпруг Нед Рокрол и трите си деца – Миа (17), Джо (13) и три годишният Беър, не смята да променя плана си.

 

Семейството е на мнение, че други варианти за защита на имота няма да бъдат „така симпатични“ и вярва, че предложението ще бъде в унисон с околната среда, която е „характерна с дъбовите си гори".

 

 

 

 

Агентът по проекта на Кейт - Джон Бламир, казва: „Беше предложен точно този метод на конструиране, тъй като структурата съответства на изискваната скала, за да бъде разположена между обозначената средна маркировка на високите нива на водата и това на земята, без да се навлиза в нея“.

 

Ако съветът се съгласи с плана на Кейт, който се смята да бъде издаден до 14 декември,  работата ще започне през април следващата година.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...