.

Кели Кларксън и Деми Ловато с изпълнения на наградите American Music Awards 2017

Най-голямата церемония по награждаване чрез гласуване на фенове ще отбележи 45 години

Кели Кларксън и Деми Ловато с изпълнения на наградите American Music Awards 2017
Снимка: orpheus

Шоуто се излъчи на живо в неделя, 19-ти ноември от 20:00 (ET) по ABC. Както по-рано Dick Clark Productions и ABC обявиха, певицата, която пише и текстове Kelly Clarkson, както и талантливата Demi Lovato, представиха изпълнения на наградите American Music Awards 2017.

 

Clarkson, която е четирикратен носител на награда от American Music Awards, разтърси залата с изпълнението си на наградите през 2012.

 

Освен хитовете  “Miss Independent”, “Since U Been Gone”, “Stronger (What Doesn’t Kill You)” и “Catch My Breath”, тази година певицата превзе сцената с чисто нов сингъл от последния си албум “Meaning of Life”, който стана осмия ѝ албум в топ 10 класацията на Billboard 200.

 

 

 

 

Известна с мелодичните си песни, Lovato представи на феновете си емоционалния, безпогрешен сингъл “Sorry Not Sorry” от последния си албум “Tell Me You Love Me”, който оглави класацията за албуми на iTunes в САЩ и още 37 страни по света.

 

Сингълът е един от най-бързо издигналите се в Billboard Hot 100, и има над 350 милиона слушания в света.Носителката на няколко награди Grammy Kelly Clarkson наскоро пусна дългоочаквания си осми студиен албум “Meaning of Life”.

 

Родената в Тексас и израснала в Нашвил певица и текстописец, застава под светлините на прожекторите през 2002 г. като победител в първия сезон на American Idol.

 

 

 

 

Нарежда се сред най-известните артисти на тази и всяка друга епоха с над 100 сингъла достигнали до номер 1 на Billboard и общи продажби.

 

Както по-рано беше обявено, музикалната легенда Diana Ross се качи на сцената за изключително изпълнение на наградите American Music Awards 2017 г., и беше удостоена с награда “American Music Award for Lifetime Achievement”.

 

Christina Aguilera отдаде почит на Whitney Houston с музиката от “The Bodyguard”, в чест на 25-тата годишнина на филма, което се пада в седмицата на наградите. Други изпълнители са BTS и Selena Gomez.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...