.

Жените на ди Каприо – вечният ерген

Колко ли сърца разби актьорът от Титаник

Жените на ди Каприо – вечният ерген
Снимка: Reuters

 

Няма да е лъжа, ако кажем, че Леонардо ди Каприо е хит сред жените. Особено тези, които са високи, руси и не много трудно достъпни.

 

През годините чаровникът излизаше с актриси, модели и много красавици, като не успя да задържи нито една задълго.

 

 


 

Леонардо, който понастоящем е на 42, се възприема като обикновено момче, което обича да кара колело в града, да излиза с приятели и от време на време да се забавлява с момичета.

 

Въпреки страстната любовна история с Кейт Уинслет, която изигра в Титаник, явно актьорът не страда от подобни силни чувства в реалния живот.

 

В интервю, ди Каприо казва: „Не можеш да знаеш какво ще се случи. Всичко ще стане като му дойде времето“.

 

Ето един поглед над някои от връзките на Леонардо ди Каприо:

 

Бриджит Хол – манекенка

 

Една от първите известни любови на ди Каприо била Бриджит Хол. Манекенката и актьорът излизали през далечната 1994. И двама отричали връзка, но все пак явно е имало нещо, защото Бриджит веднъж казала: „Беше много зле в леглото. Сексът беше просто ужасен“.

 

Снимка: instagram

 

 

Наоми Кембъл - модел

 

Двамата са близки приятели, но винаги са се носели слухове, че в началото е имало нещо повече. През 1995 Леонардо и Наоми били засичани често заедно, като ходели на почивки и ваканции. Всичко, обаче, приключило бързо, поради неясни причини.

 

Кристън Жанг – модел и актриса

 

Двамата излизали в продължение на цели 15 месеца, в периода 1996 – 1997, точно преди Леонардо да стане супер известен в Титаник. Той дори я завел със себе си на премиерата на Ромео и Жулиета. Когато красавицата го зарязала, споделила в интервю, че не може повече да то търпи, заради неговата незрялост. Според нея, Леонардо имал нужда да порасне.

 

Хелена Кристенсен – модел

 

Бившият модел на Victoria Secret и Леонардо ди Каприо имали кратка авантюра през 1997, по време на нейната връзка с актьора от Живите мъртви – Норман Рийдс.

 

Снимка: Instagram

 

 

Амбър Валета

 

Слуховете, които се носят са, че през 1998 Леонардо видял Амбър в магазин и изпратил хората си да поискат номера й. По-късно двамата били засичани заедно.

 

Ева Херцигова

 

Леонардо имал връзка с чешкия модел през 1998, след като се запознали на премиерата на The Man in the Iron Mask. Според запознати, връзката продължила два месеца, по време на брака й с барабаниста на Бон Джови - Тико Торес.

 

Жизел Бюндхен – модел

 

Двамата се събирали и разделяли няколко пъти в периода 1999 – 2005. Жизел споделя: „Нямахме силни чувства. И двамата бяхме много млади и пораснахме заедно. Не ни беше писано да сме заедно, но аз го уважавам и му желая всичко най-добро“. Може би това е била най-сериозната връзка на актьора.

 

Бар Рафаели - модел

 

След раздялата с Жизел, ди Каприо продължил към следващия модел на Victoria Secret. Връзката станала сериозна и продължила 6 години, до 2011, като имало и раздели. Но като всички други и тази красавица не я очаквал семеен живот с Леонардо. Бар се омъжила през 2015 за израелския бизнесмен Ади Езра и двамата очакват момиченце.

 

Снимка: Instagram

 

 

Блейк Лайвли – актриса

 

И тази красавица имала ромас с ди Каприо. Двамата имали кратка връзка през 2011, преди Лайвли да се омъжи за Райън Рейнолдс.

 

Тони Гарн – манекенка

 

Лео и Тони излизали от май 2013 до декември 2014, като често посещавали екзотични места като Испания, Мексико и Бора Бора.

 

Кели Рорбах – модел

 

Двамата имали връзка, която започнала в  началото на 2015, като често били виждани да карат колела през лятото. Кели не преживяла тежко раздялата им през 2016, защото още същата седмица си намерила нова компания в лицето на Зак Ефрон.

 

Челси Уиеймър - модел

 

Челси и Леио били заснети да си тръгват заедно от ресторант, с неговата кола, през април 2016.

 

Нина Агдал - манекенка

 

Двамата имали връзка от юли 2016 до май 2017, когато дошла неизбежната раздяла. Нина и Лео започнали връзката си, заминавайки на ваканция на Бахамите.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...